دستور سرآشپز

دلمه بادمجان با سس پنیر
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران بادمجان دلمه ای سه عدد 100 گرم / فیله مرغ 50 گرم/ فیله گوجه فرنگی 50 گرم (دو عدد)/ فلفل دلمه ای خرد شده یک عدد/ پباز خرد شده یک عدد/ سیر چهار حبه/ آرد گندم سه قاشق غذاخوری/ شیر دو لیوان/ پنیر پیتزا 150 گرم/ کره 100 گرم/ جعفری ساطوری شده سه قاشق غذاخوری/ نمک، فلفل به میزان لازم/ زردچوبه به میزان لازم

 

درون يك تابه، پياز، زردچوبه و سير مي‌ريزيم و مقداري تفت مي‌دهيم سپس فيله‌مرغ و فلفل‌دلمه‌اي را مي‌افزاييم. مقداري نمك و فلفل به آن زده، در انتها گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كرده، حرارت را خاموش مي‌كنيم با اين مواد داخل بادنجان‌ها را پر مي‌كنيم و آن‌گاه آرد و كره را روي حرارت قرار داده تا بوي خامي آرد گرفته شود سپس كم‌‌كم شير را افزوده تا ‌گلوله نشود و سس را روي آن مي‌ريزيم بعد با پنيرپيتزا روي آن را مي‌پوشانيم، داخل يك پيركس را از اين بادنجان‌ها پر مي‌كنيم و در فري كه از قبل گرم شده در دماي 210 درجه سانتي‌گراد به مدت 15 تا 20 دقيقه درون فر قرار دهيد. يا مي‌توانيد روي حرارت گاز قرار دهيد.در موقع سرو مقداري جعفري روي دلمه‌ها مي‌ريزيم.