دستور سرآشپز

شیرازی پلو
فست فود 20 | بهترین فست فود در کرج | بهترین فست فود در تهران | فست فود در کرج | فست فود در تهران برنج : یک پیمانه سرخالی برای هر نفر / زرده تخم‌مرغ : 5 تا 6 عدد / ماست چکیده: یک لیوان / مرغ : 700 گرم / روغن مایع : 250 گرم / کره : 100 گرم / زعفران دم‌کرده / دو قاشق غذاخوری بادنجان : 5 عدد متوسط / زرشک : 3 قاشق غذاخوری / خلال پسته و بادام : 4 قاشق غذاخوری / نمک و فلفل : به میزان لازم
 زرشک را بشویید و با خلال پسته و بادام مخلوط کنید. 
مرغ را بپزید و برنج را پس از شستن آبکش کنید. 
بادنجان‌ها را به صورت حلقه‌های نازک برش بزنید و سرخ کنید. 
زرده تخم‌مرغ را با ماست و زعفران آب کرده مخلوط کنید و خوب​ هم بزنید تا صاف و یکدست شود. روغن و کره را به این مواد اضافه کنید. سپس برنج را به گونه‌ای به مواد اضافه کنید که دانه‌های​ آن خرد نشو​د. 
در این مرحله یک ظرف پیرکس یا یک ظرف مناسب دیگر انتخاب کنید و کف ظرف را چرب کنید.
نیمی از برنج را در ظرف مناسب بریزید و روی آن را با پشت قاشق صاف کنید. 
تکه‌های گوشت مرغ را روی آن بگذارید و در ردیف بعد حلقه‌های بادنجان‌ها را بچینید و روی مرغ و بادنجان‌ها را کمی نمک و فلفل بپاشید. 
در نهایت مقداری خلال پسته و بادام روی آنها بریزید و سعی کنید مرغ‌ها را روی ردیف آخر قرار دهید. سپس باقیمانده برنج را روی آن بریزید. 
سعی کنید ظرف را خیلی پر نکنید تا برنج جای دم کشیدن داشته باشد. 
حالا سطح روی برنج را صاف کنید و آب باقیمانده مرغ را روی برنج بریزید و با بستن در ظرف با فویل اجازه دهید​ دم بکشد.
روی فویل چند سوراخ کوچک ایجاد کنید تا بخار از آن خارج شود و برنج خمیر نشود. 
فر را از قبل گرم کنید و شیرازی پلو را به مدت یک ساعت و نیم در دمای 175 درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید. 
بعد از پخت غذا آن را در دیس برگردانید و اطراف آن را با ماست چکیده همراه با زرشک و خلال پسته و بادام تزئین کنید.