دانستنی ها

تاریخچه‌ فست فود-1

تاریخچه مصرف غذاهای فوری قرن ها قدمت دارد. در روم باستان دکه‌های فروش نان و زیتون وجود داشته‌اند. در شرق آسیا مغازه‌هایی بوده‌اند که رشته فرنگی آماده می‌فروختند. در خاورمیانه از سال‌های دور دکه‌های فروش فلافل دایر بوده‌اند. در کشورهای غرب افریقا نیز از قدیم بروشت می‌فروختند که نوعی کباب چوبی است. منبع: همشهری آنلاین ادامه مطلب

تاریخچه‌ فست فود-2

فست فود به‌شکل امروزی در سال 1912 در آمریکا متولد شد. در این روز رستورانی به‌نام «اتومات» در نیویورک افتتاح شد. آن‌ها غذاهای آماده را در محفظه‌های گرم کننده‌ی شیشه‌ای قرار می‌دادند و مشتریان از طریق دستگاه‌‌های سکه‌ای اقدام به خرید آن‌ها می‌کردند. بالای در ورودی رستوران‌های اتومات نوشته بود:«ما کار مادران را کم کرده‌ایم.» منبع: همشهری آنلاین ادامه مطلب

انواع غذاهای "فوری"

فست‌ فود (fast food) یا غذای آماده، غذایی است که تقریبا به شکل اختصاصی در رستوران‌های فست‌ فود عرضه می‌‌شود. انواع ساندویچ، همبرگر، چیزبرگر و دیگر انواع برگرها، ماهی و میگوی سوخاری، هات‌داگ، فیله ‌استیک گوشت یا مرغ، سیب‌زمینی سرخ‌ کرده، مرغ سوخاری، ناگت مرغ، انواع پیتزا و انواع سالاد در فهرست‌ غذای رستوران‌های فست‌ فود به چشم می‌‌خورد. منبع: همشهری آنلاین ادامه مطلب

تاریخچه پیتزا

مورخان و كارشناسان مهد اصلي پيتزا را در منطقه ناپل در جزيره سيسيل ايتاليا كه داراي مردمي خونگرم و خوش قريحه است مي دانند . مي گويند كه (امبرتو) پادشاه وقت ايتاليا و همسرش در سال 1889 ميلادي هنگامي كه تصميم به يك سفر سراسري در قلمرو حكومت خود گرقته بودند مشاهده كردند كه مردم فقير ناپل در دستان خود نان ضخيمي دارند كه بر آن اندكي گوجه فرنگي و پنير است . ملكه به ملازمان خود دستور داد تا تكه اي از آن غذا را برايش بياورند و پس از خوردن آن احساس كرد از اين غذاي ناشناخته كه به پيتزا شهرت داشت خوشش آمده . اين پيتزا استانداردي را تعيين كرد كه تا به امروز در سراسر جهان در پيتزاها وجود دارد. ادامه مطلب

تاریخچه ساندویچ فروشى در ایران

از دوران جنگ جهانی دوم به بعد اولین ساندویچ‌فروش‌ها در تهران و سپس در طول ۱۰ سال در شهرستان‌ها افتتاح شدند. نخستین بار در خیابان استانبول یا استامبول تهران چند مغازه که ماهی و ماهی دودی و لوله‌هاى کالباس مى‌فروختند ساندویچ عرضه کردند که بهای آن دانه‌ای پنج قران بود. نان بولکا (سفید بامزه ترشى خمیر)، خیارشور حلبى تبریز، کمى کره که به نان مى‌مالیدند و چند برگ جعفرى تازه خرد کرده. "مغازه خزر" در ابتداى خیابان استانبول پس از چهار راه فردوسى- استانبول - نادرى در پاساژى واقع بود و مدتی بعد در طبقه زیرین آن رستورانى افتتاح شد که در آنجا چند نوع غذا از جمله سوسیس سرخ کرده یا مغز گوسفند یا کتلت یا ماهى ازون برون یا شیر ماهى را همراه با توده‌اى از سیب‌زمینى پوره که روى غذا و سیب زمینى سس گوجه فرنگى یا کچاپ هم مى‌ریختند به بهای هر پرس شش قران و بعدها ۱۲ ریال و در دهه چهل ۱۸ ریال عرضه مى‌کردند. منبع: همشهری آنلاین ادامه مطلب

دانستنیهای تغذیه- آیا میدانید...

آیا می دانید : کسانیکه روزانه آجیل مصرف می کنند 30 الی 50 درصد کمتر دچار سکته قلبی وبیماریهای قلبی می گردند؟ آیا می دانید: اگر از روغنهای امگا 3 استفاده کنید دیرتر به فراموشی مبتلا می شوید؟(مثل روغن کانولا یا روغن بزرک) آیا می دانید: بیشترین کلسترول در جگر، کلیه(قلوه) ، زرده تخم مرغ و کمترین کلسترول در گوشت و پنیر است. آیا می دانید: مصرف روزانه میوه و سبزیجات کلسترول بد (LDL ) خون را 1% الی 10% کاهش میدهد؟ آیا می دانید: مصرف بادام در برابر بیماریهای قلبی و دیابت شما را محافظت می کند و مصرف آن 8% تا 12% میزان ( LDL ) را کم میکند. آیا می دانید: کسانیکه منیزیم به اندازه کافی دریافت میکنند کمتر دچار سکته قلبی و فشار خون بالا می گردند.(منابع آن مثل آجیل ،بادام زمینی ،سبزیهای با برگهای تیره وسویا) آیا می دانید: کروم سبب افزایش اثرا نسولین شده و حتی کمبود آن سبب شرایطی شبیه دیابت می گردد.(منابع آن مثل گوشت،جگر و غلات) منبع : گروه سلامت سیمرغ ادامه مطلب

غذا های مفید در زمان آلودگی هوا-1

فصل پاییز و زمستان همراه است با روزهایی که آلودگی هوا در بیشترین حد خود قرار دارد. در میان سوال‌های انبوهی که در خصوص آثار زیانبار آلودگی هوا در میان مردم ردو‌بدل می‌شود، یکی آن است که در این روزها چه باید خورد تا تاثیر آلودگی‌ها کمتر شود؟ مصرف موادغذایی پروتئینی را جدی بگیرید زیرا پروتئین‌ها مهم‌ترین مواد مغذی هستند که در تقویت فعالیت گلبول‌های سفید دخالت دارند. پس مصرف تخم‌مرغ، انواع گوشت به‌خصوص گوشت سفید (به شکل آبپز، کبابی و تنوری) و محصولات لبنی در روزهای آلوده به شما پیشنهاد می‌شود. از مصرف مواد غذایی پرورش‌یافته در باغ‌ها و زمین‌های نزدیک به جاده‌های پررفت‌و‌آمد خودداری کنید. بررسی‌ها نشان داده که مصرف مرتب منابع غذایی ویتامین E و سلنیوم، آثار زیانبار سرب را کاهش می‌دهد بنابراین در طول هفته، جوانه گندم و گردو را به عنوان منابع ویتامین E و سویا، ماهی و نان تهیه شده از آرد کامل گندم را به عنوان منابع سلنیوم از یاد نبرید. دریافت ویتامین C به دلیل خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی‌ای که دارد، مانع از آسیب‌های اکسیداتیوی می‌شود که آلاینده‌های هوا احتمال دارد در افراد آسیب‌پذیر ایجاد کنند بنابراین در این روزها، مرکبات را فراموش نکنید و انواع کلم و گوجه‌فرنگی را در کنار غذا یا سالادتان بخورید. منبع: گروه سلامت سیمرغ ادامه مطلب

غذا های مفید در زمان آلودگی هوا-2

زیاده‌روی در مصرف کربوهیدرات‌های تصفیه‌شده مانند نان سفید و چربی‌های اشباع، سیستم ایمنی بدن را تضعیف می‌کند، بنابراین از خوردن مواد غذایی سرشار از ترکیب‌های یاد شده خودداری کنید. تا جایی که می‌توانید چربی‌های مرئی گوشت‌های قرمزی که خریداری می‌کنید را بگیرید و انواع لبنیات را از نوع کم‌چرب انتخاب کنید به این ترتیب کمترین مقدار چربی‌های اشباع را دریافت خواهید کرد. در میان موادمعدنی روی یا زینک، دفع سرب را افزایش می‌دهد بنابراین قرار دادن منابع آن (در رژیم غذایی روزانه) نظیر جگر گوساله، نخودفرنگی، نان تهیه‌شده از آرد کامل گندم و عدس می‌تواند مقادیر مناسبی از این ماده مغذی را به بدنتان برساند. کمبود اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 از جمله مواردی هستند که با کاهش عملکرد سیستم دفاعی بدن همراهند. بنابراین مصرف روغن‌هایی مانند روغن سویا و کنجد برای طبخ غذا و خوردن گردو، جوانه گندم و ماهی آزاد را (به منظور تامین اسیدهای چرب یاد شده) به شما توصیه می‌شود. منابع غذایی ویتامین A و پیش‌سازش یعنی بتاکاروتن را نیز فراموش نکنید زیرا هم خاصیت آنتی‌اکسیدانی دارند و هم تقویت‌کننده سیستم دفاعی بدن هستند. پس گنجاندن مواد غذایی مثل تخم‌مرغ، جگر، هویج، اسفناج، سیب‌زمینی و گوجه‌فرنگی، تامین‌کننده مواد مغذی یاد شده هستند. یادتان باشد که کلسیم و منیزیم دو ماده معدنی هستند که جذب سرب را کاهش می‌دهند. بنابراین در روز، یک لیوان شیر و یک لیوان ماست بخورید تا مطمئن شوید مقدار مناسبی کلسیم دریافت کرده‌اید و با خوردن 2 لیوان سبزی‌های برگ سبز تازه، منیزیم کافی به بدنتان رسانده‌اید. منبع: گروه سلامت سیمرغ ادامه مطلب

تاریخچه ی سالاد سزار

سالاد سزار، سالاد محبوبی است که اولین بار توسط سرآشپز سزار کاردینی (cesare cardini) که یکی از مهاجران جنگ جهانی اول به ایالت کالیفرنیا و شهر سن‌دیه‌گو بود؛ درست شد. سزار کاردینی بعد از چند سال کار در سن‌دیه‌گو، به تجوانای مکزیک مهاجرت و در همان جا رستوران خود را برپا کرد. در سال ۱۹۲۴ میلادی برای جشن ۴ ژوئیه، سزار این سالاد محبوب را درست می‌کند. جالب این است که این سالاد، به دلیل کمبود مواد اولیه در رستوران سزار به وجود آمد، مخلوطی از مزه‌های کاملاً سنتی ایتالیایی که از آن روز تا به حال هر کسی آن را خورده به طرفداران این سالاد پیوسته.قدمت این سالاد به ۱۰۰ سال پیش برمی‌گردد. ادامه مطلب

گرانترین همبرگر جهان

در سال ۲۰۱۴ در اخبار اعلام شد رستوران " هونکی تونک " در لندن، گرانترین برگر جهان را به مشتریان خود عرضه می‌کند که در آن از زعفران و خاویار ایرانی استفاده شده است. ادامه مطلب

فواید خیارشور

خیار شور خوش طعم، حاوی ویتامین های ضروری است.خیار شور هم خوش طعم است و هم سرشار از سدیم است در اینجا 4 فایده خیارشور را باهم میخوانیم 1. کم کالری است ترشی چاق کننده نیست و کالری کم دارد. خیارشور را میتوان در سالاد، ساندویچ و انواع چیزهای دیگر استفاده کرد.خیارشور کلسترول هم ندارد 2. ارزش تغذیه ای خیار دارای فیبر زیادی است همچنین حاوی مقادیر کمی از ویتامین ها مانند ویتامین C و K همراه با پتاسیم است. این منبع خوبی از آهن است. 3. محتوای سدیم مصرف بیش از حد خیار شور خوب نیست، زیرا مقدار سدیم بسیار زیاد دارد. ارزش غذایی و طعم و مزه آن فوق العاده است باید در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید استفاده از آن به عنوان یک جایگزین سالم است. اضافه کردن خیارشور خرد شده در ماکارونی و یا سالاد به جای سدیم، آن را معطر میکند 4. خواص آنتی اکسیدانی آنتی اکسیدان ها مولکول هایی هستند که از آسیب سلولی که منجر به سرطان، بیماری قلبی و یا بیماری های دیگر میشوند پیشگیری میکند ادامه مطلب

تاریخچه ی مک دونالد

مک‌دونالدز، (به انگلیسی: McDonald's) بزرگترین رستوران زنجیره‌ای جهان است، که با بیش از ۳۵٬۰۰۰ شعبه در ۱۱۹ کشور، روزانه به ۶۴ میلیون مشتری سرویس می‌دهد.[۱] محصولات مک‌دونالدز عبارتنداز: همبرگر، چیزبرگر، مرغ، سیب زمینی سرخ کرده، صبحانه، نوشابه‌ها و بسیاری موارد دیگر که گاهی برحسب ذائقه یا فرهنگ محلی تغییراتی می‌کند. اخیراً شروع به عرضه سالاد، ساندویچ لقمه‌ای و میوه نیز کرده‌است. بسیاری از مک‌دونالدها مکانی برای بازی کودکان دارند. شرکت مک‌دونالدز در سال ۱۹۴۰ توسط ریچارد و موریس مک‌دونالد، با مشارکت ری کراک در سن برناردینو، کالیفرنیا بنیان نهاده شد. امروزه دفتر مرکزی این شرکت در اوک بروک، ایلینوی، ایالات متحده آمریکا قرار دارد. درآمد مک‌دونالدز در سه ساله منتهی به سال ۲۰۰۷، با رشدی ۲۷ درصدی به ۲۲٬۸ میلیارد دلار رسید. ادامه مطلب

بزرگترین پیتزای جهان در کیش

ایرج شرف زاده" در گفت و گو با بولتن نیوز، افزود: تهيه و طبخ طولاني‌ترين و بزرگ‌ترين پيتزاي جهان از ابتدا تا انتها توسط بخش خصوصي در شهريورماه سال 91 و هم زمان با برگزاري نمايشگاه بين‏ المللي مواد غذايي، صنايع و تجهيزات وابسته انجام شد. وی ادامه داد: با توجه به تاکيد مقام معظم رهبري در خصوص استفاده از توان داخلي و ملي و همچنين شعار سال 91 در ارتباط با توليد ملي و حمايت از کار و سرمايه ايراني، تمام مراحل طبخ اين پيتزا به دست آشپزان ايراني و با استفاده از مواد اوليه غذايي داخلي و ملي انجام شد.تمام درآمد فروش آن به بیماران هموفیلی اختصاص یافت. ادامه مطلب

تاریخچه ی کی اف سی

کی‌اف‌سی (در انگلیسی: KFC) مخفف کلمه Kentucky Fried Chicken (به معنای مرغ سوخاری کنتاکی)، نام یک رستوران زنجیره‌ای آمریکایی است که در سال ۱۹۵۲ توسط کلونل هارلند ساندرز در ایالت کنتاکی آمریکا آغاز به کار کرد و همینک در بیش از یکصد کشور جهان دارای بیش از سیزده هزار رستوران است. در حدود هفتصد و پنجاه هزار نفر در سراسر جهان در رستورانهای کی‌اف‌سی بصورت مستقیم و غیرمستقیم کار می‌کنند. مرغ سوخاری غذای اصلی این رستوران‌ها را تشکیل می‌دهد. ساندرز معروف در سال ۱۸۹۰ میلادی متولد شد و مشاغل مختلفی را از جمله فروشندگی، کارمندی بیمه، کار در مزرعه و پمپ بنزین انجام داد. در ۴۰ سالگی یعنی ۱۹۳۰ کارش را با یک رستوران کوچک بین راهی در اتاقکی در یک پمپ بنزین شروع کرد و از ابتدا خودش سر آشپز و صاحب امتیاز بود. او به زودی معروف شد و در سال ۱۹۳۶ فرماندار ایالت به او لقب افتخاری کلنل داد (به همین دلیل او را به نام سرهنگ ساندرز می‌شناسید!) در ۱۹۳۷ یک متل شیک در کنار مجموعه رستورانش ساخت. در ۱۹۴۰ اولین دستور مرغ کنتاکی را خلق کرد و نه سال بعد در اوج شهرت باهمسرش کلودیا ازدواج کرد. سرهنگ ساندرز در سال ۱۹۸۰ میلادی در زمانی که حدود ۶۰۰۰ شعبه در سراسر جهان داشت، بر اثر سرطان درگذشت و پرچم‌های ایالت کنتاکی ۴ روز تمام به احترام او به حالت نیمه افراشته درآمد. ادامه مطلب

فواید قارچ

قارچ ها منبع غنی از ویتامین D است. قارچ‌های خوراکی ارزش غذایی خوبی دارند و به همین دلیل می‌توانند در کنار سبزیجات پرخاصیت ‌‌میهمان همیشگی سبد غذایی خانواده‌ها شوند. قارچ‌ها کالری کمی دارند، هیچگونه چربی یا کلسترولی در آنها پیدا نمی‌شود و مقدار نمک بسیار کمی دارند. گروهی از ویتامین‌ها و املاح معدنی مهم مانند سلنیوم، پتاسیم، ریبوفلاوین، نیاسین، ویتامین D و … هم در قارچ‌ها وجود دارد. قارچ‌ها به دلیل داشتن بتاگلوکان و اسید لینولئیک منبع غذایی خوبی برای پیشگیری از بروز سرطان سینه و پروستات هستند. علاوه بر این اسید لینولئیک از ایجاد اثرات نامطلوب استروژن پیشگیری می‌کند. یکی از بهترین راه‌های تامین ویتامین D قرار گرفتن در معرض نور خورشید است اما درصورتی‌که روزانه بیشتر ساعات روز را در محیطی سر بسته می‌گذرانید بهتر است با کمک برخی مواد غذایی از جمله قارچ کمبود ویتامین D بدن‌تان را جبران کنید. خواص داروئی قارچ ها,روش های پخت قارچ به گیاهخواران توصیه می‌شود برای جبران کمبود پروتئین بدن‌شان حتما از قارچ ها کمک بگیرند فواید قارچ قارچ یک ماده غذایی سالم است که سبب می‌شود با خوردن آن احساس سیری کنید. نتایج برخی از تحقیقات نشان می‌دهد افزایش مصرف مواد غذایی کم‌کالری که ارزش غذایی بالایی دارند( مانند قارچ‌ها) می‌توانند جایگزین خوبی برای غذاهای پر کالری باشند، بنابراین اگر می‌خواهید پرخوری را کنار بگذارید و بدون مصرف مواد پرکالری احساس سیری داشته باشید انتخاب قارچ‌ها به شما کمک می‌کند تا به این هدف برسید، البته فیبر موجود در قارچ‌ها هم در این مسیر شما را همراهی می‌کند. قارچ‌ها پروتئین هم دارند اما نه به اندازه گوشت‌ها. هر ۱۰۰ گرم قارچ حدود سه گرم پروتئین دارد اما پروتئین موجود در ۱۰۰ گرم گوشت قرمز یا مرغ حدود ۲۰ تا ۳۰ گرم است. همین مقدار ماهی ۱۵ تا ۲۰ گرم پروتئین دارد، با این وجود قارچ از لحاظ داشتن پروتئین گیاهی در سطح خوبی است، به همین دلیل به گیاهخواران توصیه می‌شود برای جبران کمبود پروتئین بدن‌شان در کنار سویا یا سایر منابع پروتئین گیاهی حتما از قارچ‌ها کمک بگیرند. بتاگلوکان ترکیبی است که در بیشتر گونه‌های قارچ خوراکی پیدا می‌شود و به تقویت سیستم ایمنی کمک می‌کند، درنتیجه مقاومت بدن در مقابل بیماری‌ها و عوامل آلرژی‌زا بالا می‌رود. بتاگلوکان در قارچ‌هایی که کلاهک پهنی دارند بیشتر دیده می‌شود. ادامه مطلب

اولین کارخانه ی سوسیس و کالباس در ایران

تهیه سوسیس و کالباس در ایران به صورت کارخانه‌ای درسال 1307 شروع شد. دراین تاریخ فردی روسی به نام «افونسا» دربندر انزلی برای تامین مایحتاج روزانه عده‌ای اتباع خارجی و عیسویان که درآن منطقه بودند با ماشین کوچکی دستی‌اش شروع به تولید این ماده غذایی کرد. درسال 1309 لیشینسکی نماینده بازرگانی روسیه برای تولید روزانه 40-50 کیلوگرم کالباس، کارخانه کوچکی از آلمان به بندرانزلی آورده بود. در تهران نیز آرزومان آودنیسیان ازاهالی سلماس که پس از انقلاب اکتبر 1917 روسیه به ایران بازگشته بود از سال 1303 به همراه همسر و دو فرزندش و چهار کارگر از ارامنه ایران به تهیه فرآورده‌های گوشتی سوسیس و کالباس اشتغال داشتند. لیشینسکی در 1312 کارخانه‌اش را به تهران منتقل کرد و ضمن به کار گیری یک متخصص کالباس سازآلمانی، از آودنیسیان نیز دعوت به کمک کرد. آرزومان آودنیسیان در کارخانه کالباس سازی درروسیه کار کرده بود و دراین زمینه دانش و اطلاعات و تخصص داشت. ادامه مطلب

اولین نان فانتزی در ایران

نان فانتزی در زمان‌های قدیم هم بوده نان و شیره انگور، نان و خرما، نان و روغن و زعفران، یعنی همه انواع نان‌هایی که غیر از آرد گندم افزودنی‌های طعم‌دار و مزه‌دار هم در ساخت آن به کار برده می‌شود. در گذشته‌های نه چندان دور، پخت نان فانتزی در شهرها و روستاهای کوهستانی رواج داشت، ابعاد این نان‌ها در اندازه 5 تا 10 سانتیمتر و عموما گرد و حجیم بود، نان فانتزی پزهای قدیم فقط زنان باتجربه و با حوصله بودند، آنها هم هرچند وقت یکبار دست به ابتکاری می‌زدند و وسط نان گردو، زیره و ... قرار می‌دادند تا مشتری جذب شود. ادامه مطلب

تاثیر گوجه فرنگی بر روی پوست

گوجه فرنگی به علت داشتن ویتامین C و پتاسیم زیاد در تنگ كردن منافذ پوست مؤثر است و آنتی‌اکسیدان‌های موجود در گوجه می‌تواند از پیری زودرس پوست پیشگیری کرده و استرس‌های اکسیداتیو را کاهش دهد. گوجه همچنین منبع غنی ویتامین A، C و E است که می‌تواند به پوست درخشش خاصی دهد. از آنجا که میزان کالری این سبزی بسیار پایین می باشد و منبع غنی ویتامین C و مواد معدنی مانند پتاسیم، منیزیم و فسفر و ریزذراتی مانند لیکوپن، بتاکاروتن و مولکول‌های پیشگیری‌کننده از پیری سلولی می باشد، متخصصان تغذیه توصیه می‌کنند مصرف آن را افزایش دهید. به دلیل خواص بسیاری که گوجه دارد. ادامه مطلب

گوشت قرمز

_گوشت های قرمز دارای خصوصیات مشابهی می باشند و اغلب غنی از پروتئین، آهن و ویتامین های گروه ب ( به ویژه تیامین و ب12) می باشند. _گوشت های قرمز به علت محتوای بالای فسفر و آهن و ویتامین ب 12 برای پیشگیری از کم خونی و نیز تقویت دندان مفید اند. _گوشت قرمز یکی از منابع غنی ویتامین های گروه ب ( به خصوص ویتامین های: تیامین، ریبو فلاوین و نیاسین و ب12) می باشند. _گوشت قرمز از محتوای پروتئین بالایی بر خوردار است و حاوی تمام اسید آمینه های مورد نیاز بدن می باشد. ادامه مطلب

7میوه ی معجزه اسا برای لاغری

گلابی قهرمان فیبر گلابی میوه خوشمزه، آبدار و پرطرفداری است که فیبر زیادی در خود جمع کرده است. زمانی که این میوه‌های سرشار از فیبر را میل می‌کنید بدون شک احساس سیری زودهنگامی خواهید کرد که اتفاقاً مدت زیادی طول می‌کشد. در این صورت نیز معده به مدت طولانی‌تری پر می‌شود و در نتیجه کمتر میل به غذا خوردن پیدا می‌کنید. گلابی همچنین حاوی پتاسیم است. این ماده معدنی مهم باعث کاهش میزان کلسترول بد خون شده و قلب را در وضعیت بهتری نگه می‌دارد. اگر تصمیم گرفته‌اید، وزن کم کنید حتماً گلابی را در برنامه غذایی روزانه‌تان بگنجانید و از فواید آن بهره‌مند شوید. سیب دشمن چربی و اضافه وزن فرقی نمی‌کند سیب سبز باشد یا قرمز. این میوه بهشتی نیز برای کاهش وزن فوق‌العاده است. سیب نه تنها میوه‌ای بسیار خوشمزه است بلکه حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری بوده و حاوی میزان زیادی فیبر است. اگر قصد دارید لاغر شوید حتماً این میوه را به صورت روزانه میل کنید. قره‌قاط یا سیاه‌گیله منبع آنتی‌اکسیدان سیاه‌گیله که با عنوان قره‌قاط نیز معروف است، شهرت زیادی در میزان آنتی‌اکسیدان خود دارد. این میوه کوچک خواص زیادی دارد و از بروز سرطان‌های متعدد پیشگیری می‌کند. قره‌قاط همچنین برای مقابله با چاقی مفرط و فشار خون بالا مفید است و به خوبی می‌تواند میزان چربی بد خون را پایین بیاورد. این میوه می‌تواند با سلول‌های چربی مقابله کند در نتیجه چربی‌سوز محسوب شده و به کاهش وزن کمک زیادی می‌کند. موز موز میوه‌ای سالم و حاوی میزان زیادی فیبر و همچنین پتاسیم است. این میوه برای افرادی که به دنبال کاهش وزن و تناسب اندام هستند نیز فوق‌العاده است. البته نباید در مصرف این میوه دچار افراط شوید چون قند زیادی دارد و می‌تواند نتیجه عکس دهد. موز تنها میوه حاوی ویتامین B۶ بوده و می‌تواند دستگاه ایمنی بدن را تقویت کند و خطر بروز بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. توصیه می‌کنیم در چهارچوب یک رژیم غذایی مناسب و کم‌کالری موز را نیز مصرف کرده و از خواص آن بهره‌مند شوید. کیوی قهرمان ویتامین C و سیرکننده کیوی جزو میوه‌های سرشار از فیبر است که برای هضم غذا و ایجاد احساس سیری طولانی‌مدت مؤثر عمل می‌کند. این میوه را منبع ویتامین C می‌دانند و برای افرای که قصد لاغری دارند، بسیار توصیه می‌شود. گریپ فروت قاتل چربی گریپ فروت یکی از آن مرکبات مفیدی است که با مازاد چربی مقابله کرده و حاوی کالری بسیار اندکی است. محققان به این نتیجه رسیده‌اند که مصرف نصف گریپ فروت نیم ساعت قبل از غذا باعث کاهش وزن می‌شود. اگر قصد کاهش وزن دارید حتماً به مصرف روزانه گریپ فروت فکر کنید. توت‌فرنگی مفیدتر از آن چه فکرش را می‌کنید این میوه‌های کوچک و خوش‌رنگ در کاهش وزن تأثیر زیادی دارند. چون باعث ترشح هورمون‌هایی می‌شوند که با تجمع چربی‌ها مقابله کرده و متابولیسم بدن را به کار می‌اندازند. توصیه می‌کنیم که از این میوه بدون افراط و تفریط و در چهارچوب یک رژیم غذایی سالم و مناسب بهره ببرید. توت‌فرنگی یک میوه ضد التهاب نیز محسوب می‌شود. نکته آخر این که با مصرف این میوه‌ها، ویتامین و مواد معدنی خوبی جذب بدنتان می‌شود، زودتر به هدفتان می‌رسید و بسیار از بیماری‌ها از شما دور می‌شود؛ یعنی یک تیر و چندین نشان. توصیه می‌کنیم تا حد امکان از میوه‌های سالم، طبیعی و ارگانیک استفاده کنید.» ادامه مطلب

برترین فست فود های جهان

five Guys تنها بدی این فســـت فود، قیمت‌های نسبتـــا بالای آن است و اگر شما حساسیت به بادام زمینی دارید توصیــــه ما این است که جدا به فایــــو گایـــــز نروید! اما از محاسن آن ایــــــن است که به شما اجـــازه می­‌دهند برگــــر خودتان را بسازید.از انتخاب پیــــاز ، نوع پنیـــر وگوجــــه گرفته تا ســـــس­‌های دلخواه شما و هرگز شما را متوقف نمــــی­‌کنند. Starbucks هرچند استـــار باکس فست فود نیست ولی در قالب یک کافــــه خدمات ارائه می‌­دهد، اما به دلیل فروش بالا و سطح رقابتی که از زمان تأسیس خود داشته، خود را در لیست برترین فســـت فود قـــرار داده است.بعضی وقت­ها شما نیـــــاز به یک مبل بزرگ، نوشیدن فنجــــانی قهوه بیش از ارزشش و گوش دادن به نـــــورا جــــانز وکمی صلح طلبی دارید. mcDonald,s در دنیا افراد دو دستــــه اند : کسانی که متوجـــه این شده­‌اند که بهترین فست فــــودها و سیب زمینی‌­های سرخ شده برای مـــــک دونالــــد است و افرادی که به دروغ ادعــا می­‌کنند که بهترین فست فودها و سیب زمینی­‌های سرخ شده برای مـــک دونالــــد نیست.مک دونالد از 1948 تاکنون خود را در بالاتریـــن مقـام لیست رضایــــت مشتریان فست فــــودی نگه داشته است. Burger King کینگ برگــــر به مکانــــی غالبا سرسبـــز با ســـس­ های عجــیب خاص خود و مکانــــی زیبا، گفته می­‌شود که پنیر موتزارلای آن طوری است که گاهــــی اوقات می­‌خواهید در زیر ســـــایه­‌بان­های آنجا بنشینید و فقط یک برگــــر نوش جان کنید و راستی یکی از رقیبان دیرینـــــه و سر ســـخت مک دونالد،بــــرگر کینگ است. taco Bell تاکوبـــــل، راه طولانی 10 ساله­‌ای را طی کرده است تا به این جایگاه خود رسیده است. آنها از ابتکار پوشاندن دوریتــــــز(Doritos) بر محصولات خود استفــــاده می­‌کنند.تاکوبل همه غذاهای خود را تنها با 5 ماده اصلی خود، به صورت عالی تهیه می­‌کند. kFC از نکات بد کــی اف ســـی این است که دائمــــا در حال تغییر منو خود برای جلــــب توجه مشتریان است، هرچند که در اصل تغییــــر خاصی در طعم محصولاتش داده نمی­‌شود، اما در عرض،لایه دوبـــــل زیر آن به همراه سیب زمینـــــی سرخ شده، طعمی متفاوتی را در ذهن شما به جا می­‌گذارد. subWay معروفیت آن فقط به دلیل قیمت­‌های بـــه صرفه­­­اش است، هر چند که ســـاب وی بدترین فست فود موجود نیست اما بدون شک دارای تنبــــل‌ترین وســــردترین کادر موجود است .به علاوه اینکه فقط از گوشـــــت بوقلمون، استفاده می­‌کند که به سفتـــــی لاستیک است وگاهی احساس می­‌کنید دندان­های شما توان مبارزه با این فست فود را ندارد. ادامه مطلب

خواص پنیر موزارلا

پنیر موزارلا حاوی پروتئین و چربی‌ها (اسیدهای چرب اشباع‌شده‌ی ضروری) می‌باشد. میزان چربی این پنیر بین 15 تا 20 درصد می‌باشد. موزارلا منبع خوب کلسیم و فسفر است که برای سلامتی لازم و ضروری‌اند. در واقع 30 گرم از این پنیر 13 درصد نیاز روزانه‌ی یک فرد بزرگ‌سال را به کلسیم و فسفر تامین می‌کند. موزارلا از ویتامین‌های خوبی برخوردار است مانند ویتامین B12 و B3. سی گرم از این پنیر 10 درصد نیاز روزانه‌ی ما به این دو ویتامین را تامین می‌کند. موزارلا همچنین حاوی میزان کمی ویتامین A،B2 و ویتامین D نیز می‌باشد. باید بدانید که میزان نمک موجود در این پنیر متعادل است. اندر خواص موزارلا موزارلا نیز مانند دیگر اعضای خانواده‌ی لبنی منبع فوق‌العاده‌ی کلسیم می‌باشد که به خوبی جذب بدن می‌شود. وجود پروتئین‌ها، لاکتوز، ویتامین D و فسفر در این پنیر میزان جذب کلسیم را بیشتر می‌کند. حتماً می‌دانید که وجود کلسیم برای استحکام استخوان‌ها و دندان‌ها لازم و ضروری است. فرقی نمی‌کند شما در چه سن و سالی هستند. باید همیشه به فکر تامین کلسیم بدنتان باشید. این ماده‌ی معدنی همچنین در بیشتر فرآیندهای حیاتی بدن مانند انقباض عضلات، انعقاد خون، تنظیم فشارخون، انتقال واکنش‌های عصبی، عملکرد هورمون‌ها، فعالیت‌های آنزیمی و احیای سلولی شرکت دارد. مصرف مواد غذایی سرشار از کلسیم از ابتلا به پوکی استخوان جلوگیری می‌کند. علاوه بر این موزارلا منبع خوب فسفر محسوب می‌شود که خاصیت اسیدی استخوان‌ها و دندان‌ها را کاهش داده و به احیای بافت‌ها کمک می‌کند. توجه داشته باشید که پنیرها حاوی میزان قابل‌توجهی پروتئین می‌باشد که برای گیاه‌خواران مفید است. باید بدانید که ارزش بیولوژیکی پروتئین موجود در پنیر قابل‌مقایسه با گوشت می‌باشد. موزارلا یکی از منابع غذایی ویتامین B12 نیز می‌باشد که برای بدن لازم و ضروری است. این ویتامین در رشد و تقسیم سلولی، حفظ تعادل سیستم عصبی، سنتز پروتئین، ساخت گلبول‌های قرمز، سوخت و ساز کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها نقش موثری دارد. درست است که گوشت و ماهی جزو اصلی‌ترین منابع ویتامین B12 می‌باشند اما گیاه‌خواران می‌توانند با مصرف بیشتر پنیر موزارلا ویتامین بدنشان را تامین کنند و دچار کمبود نشوند. اگرچه مصرف زیاد اسیدهای چرب اشباع‌شده باعث افزایش کلسترول بد خون می‌شود اما با این حال این اسیدهای چرب نقش موثری در سلامت بدن دارند از جمله اینکه در ساخت غشای سلولی شرکت دارند و به جذب و مصرف ویتامین‌های A،D،E و K کمک می‌کنند. ادامه مطلب

مشهورترین پنیرهای دنیا

پنیر کوتیجا خاستگاه: مکزیک نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: حداقل سه ماه پنیرهای تازه‌تر طعمی شور و ملایم مانند پنیر فتای تازه دارند. با کهنه شدن پنیر طعم آن قوی و تیزتر و بافت آن نیز خشک‌تر می‌شود. موارد مصرف: در تهیه تاکو، سالاد، سوپ، روی برنج، در انواع خوراک‌ها، روی خوراک لوبیا/ پنیر بز (شِوغ) خاستگاه: فرانسه نوع شیر: بز مدت زمان کهنگی: متغیر است واژه‌‌ی فرانسوی شِوغ به معنای بز است و به هر پنیری اطلاق می‌شود که با شیر بز تهیه شود. اما در آمریکا این واژه مصطلح تنها به پنیرهایی از شیر بز اشاره دارد که کهنه نشده و فورا پس از تهیه مصرف می‌شود. پنیر تازه‌ی بز، مرطوب و روشن بوده و طعمی نسبتا ترش مثل لیمو دارد و همچنین حالتی گچی در دهان ایجاد می‌کند. این پنیر در بسته‌بندی‌های وکیوم شده و گاهی با ترکیب سبزیجات، ادویه یا سیر عرضه می‌شود. موارد مصرف: خردشده در سالاد ، سرخ‌شده به صورت مخلوط با خرده نان، در ساندویچ و مک‌اندچیز/ امَنتَل خاستگاه: سوییس نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: حداقل چهار ماه مشهورترین پنیر سوییسی که ممکن است هرکسی بشناسد، پنیر امنتل است؛ دقیقا همان پنیری که پر از سوراخ است. این پنیر، نوعی پنیر کوهستانی است یعنی پنیر تهیه شده از شیر گاوهایی که در کوهستان آلپ در فصل‌های مختلف تغذیه کرده و دلمه‌های آن پخته شده و محکم به هم فشرده می‌شود. سوراخ‌هایی که در این پنیر می‌بینید، حباب‌های گاز کربن دی اکسید هستند که با فعالیت باکتری Propionibacterium freudenreichii و مصرف اسید لاکتیک توسط آن تولید می‌شوند. این پنیر شیرینی خاص و طعمی قوی دارد که با خوردن آن، پشت زبان می‌سوزد. همچنین مانند دیگر پنیرهای کوهستانی، بسیار عالی ذوب می‎شود./ پنیر تالجیو خاستگاه: ایتالیا (لامباردی) نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: شش تا ده هفته پنیر تالجیو با قدمتی بیش از هزارسال، یکی از قدیمی‌ترین پنیرهای نرم دنیا به شمار می‌آید که هر زمستان و پاییز تولید می‌شود.نام این پنیر ایتالیایی از غارهای وال تالجیو گرفته شده است. این پنیر حجم چربی پنجاه درصدی دارد. تالجیو عطر تند و تیزی دارد اما طعم آن نسبتا ملایم و مشابه طعم میوه است. برای بهتر و ملایم‌تر شدن طعم تالجیو به آن مغز، ادویه، کشمش و گاهی لیمو اضافه می‌کنند. طعم پنیر تالجیو به همراه سالاد بی‌نظیر است. پارمژانو-رجیانو خاستگاه: ایتالیا نوع شیر: گاو مدت زمان کهنگی: حداقل دوازده ماه چندین نوع پنیر در بازارها تحت نام پارمزان عرضه می‌شود که این پنیرها را نباید با پنیر حقیقی پارمژانو-رجیانو اشتباه بگیریم. این پنیر با نام تاییدشده و حفاظت‌شده تنها در امیلیا-روماگنا و لامباردی ایتالیا تولید می‌شود. پارمژانو که حداقل به یک سال و حداکثر سی و شش ماه زمان برای کهنگی نیاز دارد، پنیری با بافت سفت، خشک، ترد و شکننده است؛ این پنیر طعمی بسیار تند و کاراملی قوی وهمچنین حالت کرانچ فوق‌العاده‌ای دارد. موارد مصرف: رنده‌شده در سالاد و پاستا. پنیرهایی با پوسته‌ی شورتر و سفت‌تر بسیار عالی بوده و بسیاری از سوپ‌های ایتالیایی طعم خوب خود را مدیون این پنیر هستند. ادامه مطلب

مشهورترین فودکورت جهان

فود کورت یا صحن خوراک میدانگاهی سرپوشیده در مراکز خرید، فرودگاه ها و دیگر ساختمان های بزرگ است که انواع رستوران ها و غذاخوری ها به صورت پیوسته دور تا دور آن قرار گرفته اند، در این صحن ها اغلب خوراکی های حاضری و سریع مانند فست فود ها ارائه می شوند و همه ی مشتریان بر روی صندلی های مشترکی که میان صحن قرار گرفته اند می نشینند و به خوردن غذا مشغول می شوند، ایجاد فود کورت ها مدیریت، نظارت و تامین مواد غذایی را آسان تر می کنند. حال با هم بیشتر با بزرگترین فود کورت در کشور مصر آشنا می شویم، این فود کورد با نام تجاری رستوران های واحه ی نو شناخته می شوند، مساحت بزرگترین فود کورت دنیا ۴۱,۰۰۰ متر مربع می باشد و در آن ۲۵ رستوران و کافه در حال فعالیت هستند، این کافه و رستوران ها توانایی پذیرایی از ۴۲۲۳ مشتری به صورت هم زمان را دارند. این فود کورت بزرگ در سال ۲۰۱۰ میلادی نامش در کتاب رکوردهای گینس به ثبت رسید، رکورد قبلی متعلق به ورزشگاه تیوولی ( Tivoli Dome ) بود که ۱۶ رستوران داشت و ظرفیتش ۲۵۰۰ نفر بود. در سال های گذشته میزان فود کورت ها در کشورهای گوناگون زیاد و زیاد تر شده است تا اندازه ای که به دلیل چشیدن طعم یک غذا در یکی از رستوران های این فود کورت ها گردشگران به نقاط مختلف شهر می روند، طبیعتا از سال ۲۰۱۰ میلادی تا کنون هزاران فود کورت دیگر در سراسر دنیا ساخته شده اند، اما هنوز هم فود کورتی که در فهرست رکوردهای گینس صفت بزرگ ترین فودکورت را به دنبال خود می کشد در مصر می باشد و رکورد دیگری به ثبت نرسیده است ادامه مطلب

خواص خرما برای زیبایی و جوانی

درمان چین و چروک بخشی از فواید خرماست خرما به دلیل ویتامین b خطوط پوست و مشکلات پوستی را درمان می کند بنابراین مقداری خرما را در شیر خیس کنید بعد آن را مخلوط کنید و به آن ژل آلوورا بیفزاید و روی صورت ماسک کنید و بعد با آب سرد بشوید. برای نرمی و انعطاف پذیری پوست : نه تنها خرما بلکه روغن خرما هم به نرمی و انعطاف پذیری پوست کمک می کند. روغن خرما خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی میکروبی دارد که انواع مشکلات پوستی را درمان می کند. درمان ریزش مو : ریزش مو به دلیل کمبود ویتامین است که خرما در درمان آن موثر است. خرماحاوی آهن است که از ریزش مو جلوگیری می کند و به رشد مو کمک می کند و به همین منظور می توانید مقداری خرمای بدون هسته را روی سر ماسک کنید و بعد از ده دقیقه بشویید. تقویت مو : سر را با روغن خرما ماساژ دهید چون حاوی ویتامین و مواد مغذی است که به ضخامت و رویش مو کمک می کند. درمان خارش سر :اگر بدنبال درمان خارش سر هستید خرما یکی از موادی است که علاوه بر درمان خارش به نرمی پوست هم کمک می کند.مقداری خرما را خمیر کنید و به آن 1/2 فنجان مایونز اضافه کنید و خوب مخلوط که کردید آن را به مدت 20 دقیقه ماسک کنید و بعد با آب بشوید. ادامه مطلب

اولین فودکورت در ایران

فود کورت جام جم اولین فود کورت در ایران است. در این فود کورت انواع رستوران ها و کافی شاپ های معتبر که این روزها در عرصه تغذیه برند هستند، شعبه دارند، مثل رستوران ایتالیایی لیرو، بوفه چینی و سوشی بارژیک، فست فود علاءالدین، خانه کباب بین الملل، غذای دریایی لاوانسی، مجموعه غذاهای سنتی ایران مهمان، رستوران ایتالیایی مورانو، فست فود سنتی، غذاهای گریل شده زی زی، کافی شاپ و یونا و... فود کورت جام جام با تنوع در غذاها و سبک های مختلف دنیا محل مناسبی برای پذیرایی از مهمانان خارجی است. ادامه مطلب

خواص تخم کتان برای چربی سوزی شکم

تخم کتان برای کاهش وزن و چربی سوزی شکم بسیار مفید است. این ماده‌ی خوراکی با فیبر فراوانش به شما احساس سیری می‌دهد، سرشار از امگا-۳ و لینان (lignan) است که به از دست دادن وزن کمک می‌کند. وقتی هر قاشق غذاخوری تخم کتان تنها ۳۶ کالری دارد، گنجاندن آن در رژیم غذایی‌تان کار ساده‌ای است. فیبر موجود در تخم کتان به اندازه‌ی است که تنها یک قاشق غذاخوری از آن برای اثرگذاری کافی‌ است. پژوهشی در سال ۲۰۱۲ نشان داد فیبر تخم کتان برای کاهش اشتها مفید است. فیبر محلول در تخم کتان فرایند گوارش را کند و از تبدیل شدن گلوکز به قند جلوگیری می‌کند. تنظیم قند خون به کاهش وزن کمک می‌کند زیرا قند اضافه‌ همیشه تبدیل به چربی می‌شود. افزایش قند همچنین با رهاسازی انسولین پیام توقف سوخت چربی‌های ذخیره‌شده را به بدن می‌دهد. به علاوه فیبر موجود در تخم کتان حاوی نوعی باکتری خوب است که ممکن است باعث کاهش وزن شود. امگا‌-۳ احتمال بروز بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش می‌دهد و بنابر پژوهشی در سال ۲۰۱۳ مصرف به‌اندازه‌ی آن مانع چاقی می‌شود. امگا-۳ با افزایش سطح آدیپونکتین (adiponectin)، هورمونی که توسط سلول‌های چربی ترشح می‌شود و سوخت‌وساز لیپید و گلوکز را تنظیم می‌کند، به کاهش وزن کمک می‌کند. تنها دو ماده‌ی خوراکی حاوی مقادیر فراوان لینان هستند: تخم کتان و کنجد. و میزان لینان موجود در تخم کتان ۷ برابر بیشتر ازکنجد است. لینان با کاهش کلسترول می‌تواند بروز بیماری‌های قلبی-عروقی را کاهش دهید. همچنین خاصیت آنتی‌اکسیدانی آن با رشد تومورهای سرطانی مقابله می‌کند، هرچند نیاز به تحقیق بیشتری در این زمینه است. با اینکه پژوهش‌ها اثر لینان بر کاهش وزن را ثابت نکرده‌اند، ویژگی‌ بالقوه‌ی آن در کاهش سطح گلوکز ممکن است به کاهش وزن کمک کند به‌ این شرط که کالری دریافتی از کالری مصرفی بیشتر نباشد. مصرف تخم کتان معمولا با عوارض خاصی همراه نیست اما به دلیل برخی ترکیبات فعالش باید برخی نکات احتیاطی را در نظر بگیرید. این ماده‌ی خوراکی ممکن است باعث یبوست یا عوارض دیگری مانند اسهال، باد معده و روده و دردهای شکمی شود. زنان باردار نباید تخم کتان مصرف کنند. اگر دچار دیابت، اختلال خونریزی، انسداد روده، سرطان‌های حساس به‌هورمون یا هر بیماری مزمن دیگر هستید، پیش از مصرف تخم کتان با پزشک‌تان مشورت کنید. تخم کتان را در یخچال نگه دارید و تا ۲۴ ساعت پس از آسیاب کردن مصرف کنید زیرا پس از این مدت مواد مفیدش را از دست می‌دهد. می‌توانید در دستور غذاهای مختلف تا ۱۵ درصدِ آرد را با تخم کتان جایگزین کنید اما احتمالا باید مقدار مخمر را افزایش بدهید. با استفاده از تخم کتان به جای تخم‌مرغ و روغن می‌توانید میزان کالری غذایتان را کاهش دهید. می‌توانید هر ۱ قاشق مارگارین را با ۳ قاشق تخم کتان، و هر تخم‌مرغ را با ترکیبی از ۱ قاشق تخم کتان و ۳ قاشق آب جایگزین کنید. ادامه مطلب

زنجبیل یک مسکن قوی

آرتروز از جمله شایع ترین بیماری های مفصلی در سطح جهان می باشد. این بیماری سبب انحطاط و تباهی مفاصل بدن شده و در نهایت به مشکلاتی نظیر درد و خشکی مفاصل منجر می شود. در یک مطالعه کنترل شده بر روی ۲۴۷ فرد مبتلا به آرتروز زانو مشخص گردید کسانی که از عصاره زنجبیل استفاده می کنند، درد کمتری داشته و و به دارو های مسکن کمتری نیاز دارند. نتایج مطالعه دیگری که در این باره صورت گرفت حکایت از این موضوع داشت که استفاده مالشی و موضعی ترکیبی از زنجبیل، بنه، دارچین و روغن کنجد می تواند درد و سفتی مفاصل را در مبتلایان به آرتروز کاهش دهد. به عقیده‌ی محققان زنجبیل خواص ضدالتهابی دارد و یک مسکن طبیعی فوق‌العاده است. این ادویه‌ی خوش عطر حاوی ترکیبات ضدالتهابی به نام جینجرول می‌باشد که با هر گونه التهاب مقابله می‌کنند. برای همین افرادی که از آرتریت روماتوئید رنج می‌برند می‌توانند از زنجبیل استفاده کنند. به خاطر اینکه ژینژرول موجود در آن باعث کاهش التهاب مفاصل شده و دردهای ناشی از آن را تسکین می‌دهد. توصیه می‌کنیم افرادی که دچار آرتروز و کلا دردهای مفصلی هستند به طور مرتب از ریزوم زنجبیل استفاده کنند. دانشمندان بر این باورند که افرادی که از آرتروز یا پولی آرتریت روماتوئید رنج می‌برند و روزانه پودر زنجبیل میل می‌کنند درد و تورم کمتری در مفاصل خود احساس می‌کنند. توصیه می‌کنیم مقداری پودر زنجبیل به شیر یا چای خود اضافه کنید. می‌توانید از زنجبیل تازه برای تهیه‌ی غذاهایتان نیز استفاده کنید. ادامه مطلب

رکورد طولانی ترین زمان تحویل پیتزا

کلاگ دامینو افتخار داشته است تا 16950 کیلومتر را برای تحویل پیتزای مخصوص سبزیجات از خیابان فلتهم لندن تا خیابان 30 رامسی ملبورن در استرالیا طی کند و بدین ترتیب رکورد طولانی ترین تحویل غذا را به ثبت برساند. این تحویل غذا دو روز به طول انجامیده است. البته پیتزا در این مدت فریز بوده است. ادامه مطلب

زرد آلوی خشک

یک فنجان زرد آلوی خشک شده حاوی 4.4 گرم پروتئین است و یکی از بالاترین مقادیر پروتئین را به خود اختصاص داده. این میوه خشک همچنین حاوی 9 گرم فیبر و بیش از 300 کالری در یک فنجان است. این مقدار زردآلوی خشک می تواند حدود 40 درصد از نیاز روزانه بدن به پتاسیم و 20 درصد نیاز روزانه بدن به آهن را تامین کند. این میوه خشک شده همچنین سرشار از ویتامین A، انواع کاروتن ها و آنتی اکسیدان است. خواص – برای تقویت رشد و تکامل زردآلوها یکی از بهترین گزینه ها هستند. به لطف میزان بالای فیبر زردآلوی خشک شده به بهبود وضعیت گوارش نیز کمک می کند. اگر مشکل فشار خون دارید زرد آلوی خشک شده می تواند کمکتان کند. ویتامین A موجود در آن نیز به تقویت سلامت بینایی و همچنین مقابله با آسیب حاصل از استرس اکسیداتیو کمک می کند. ادامه مطلب

رستوران آتش فشانی

آیا فکر می کنید که پختن غذا بر روی یک آتشفشان کاری غیر ممکن است؟ آیا فکر می کنید که این کاری وحشتناک است؟ جالب است بدانید که در رستوران "El Diablo Restaurant " در اسپانیا، غذاها بر روی گرمای حاصله از آتشفشانی پخته می شوند که آخرین بار در سال 1824 میلادی فوران کرده بوده است. این رستوران در سال 1969 در محل این آتشفشان افتتاح شد. برای تهیه ی خوراکی و غذاهای مختلف تا به امروز از حرارت بالای حاصله از این آتشفشان استفاده می شود. ادامه مطلب

راز های کوکاکولا (1)

کاکولا یک برند آمریکایی است که می‌توان محصولات آن را در همه جای دنیا دید. کوکاکولا در 200 کشور به فروش می‌رسد که دانستنی‌های جالبی دارد. به گزارش فرادید به نقل از بیزینس اینسایدر، به طور میانگین بیش از 10 هزار نوشابه کوکاکولا در هر ثانیه در جهان مصرف می‌شود. نوشابه علیرغم ضررهایی که دارد از محبوبیت بالایی برخوردار است و به همین دلیل برندهای نوشابه در جهان کم نیستند. در ادامه می‌خواهیم حقایقی در مورد کوکاکولا را برای شما برملا سازیم که به احتمال فراوان قبلا آن‌ها را نشنیده‌اید. نوشابه کوکاکولا توسط جان استیت پمبرتون، داروساز آمریکایی، در سال 1886 میلادی ساخته شد. آقای پمبرتون در آتلانتا [مرکز ایالت جورجیا] زندگی می‌کرد. نام کوکاکولا اما توسط دفتردار او یعنی آقای «فرانک رابینسون» پا به عرصه حیات گذاشت. آقای رابینسون در طراحی ماهر بود و او بود که طرح کوکاکولا را کشید. همین طرح بعدها به لوگوی برند کوکاکولا بدل گشت و هنوز هم از همان لوگو استفاده می‌شود. اولین تبلیغات کوکاکولا واقعا جالب بود: کوکاکولا محصول خود را به عنوان نوعی آرام‌بخش یا تقویت کننده‌ی اعصاب معرفی کرد که می‌تواند خستگی را از بین ببرد. این تبلیغ (عکس پایین) در سال 1886 میلادی به چاپ رسیده است. 57 میلیارد مورد از انواع محصولات نوشیدنی در روز در جهان مصرف می‌شود. در این بین، بیش از سه درصد این مقدار (1.9 میلیارد) تحت لیسانس کوکاکولا تولید می‌شود. بنابراین، این برند دارای بیشترین میزان تولید بر روی کره زمین است. کوکاکولا تنها در دو کشور جهان به فروش نمی‌رسد: کوبا و کره شمالی ادامه مطلب

راز های کوکاکولا (2)

محصولات تولیدشده کوکاکولا آن‌قدر متنوع است که اگر شما بخواهید تمام محصولات آن را امتحان کنید می‌بایست هر روز و به مدت 9 سال از محصولات آن استفاده کنید. کوکاکولا انواع و اقسام نوشیدنی‌ها از نوشابه گرفته تا نوشیدنی‌های انرژی‌زا را تولید می‌کند. اگر تمام قطرات تولید شده کارخانه کوکاکولا را در بطری‌های هشت اونسی بریزیم و آن بطری‌ها را پشت سر هم بچینیم، می‌توانیم بیش از 2000 بار مسیر رفت و آمد به ماه را طی کنیم. اجازه دهید به شکلی دیگر بگوییم: با این میزان بطری می‌توانیم به مدت پنج سال و هفت ماه و 14 روز به ماه سفر کنیم. برند کوکاکولا خود صاحب 20 برند دیگر است که هر کدام از آن‌ها بیش از یک میلیارد دلار درآمد دارند. در تصویر پایین می‌توانید این 20 برند را مشاهده کنید. برند کوکاکولا به ارزش 83.8 میلیارد دلار قیمت‌گذاری شده است. این رقم از رستوران زنجیره‌ای آمریکایی کی‌اف‌سی (مرغ سوخاری کنتاکی)، مجموعه ‌رستوران‌های زنجیره‌ای ساب‌وِی، بودوایزر و پپسی بیشتر است. شرکت کوکاکولا مدعی است که نام این شرکت پس از واژه OK، دومین واژه‌ای است که در سراسر جهان فهمیده می شود. بزرگترین مصرف کننده‌ی محصولات کوکاکولا مکزیک است. هر مکزیکی به طور میانگین 745 کوکاکولا در سال مصرف می‌کند. این در حالی است که هر فرد آمریکایی به طور متوسط 401 کوکاکولا در سال مصرف می‌کند. شرکت کوکاکولا مدعی است که خودش مفهوم «کوپن» را برای اولین بار معرفی کرده است. این شرکت در سال 1886 میلادی چندین کوپن را پخش کرد. به همین دلیل، آن‌ها معتقدند که همین کوپن‌ها باعث شدند تا محصولات کوکاکولا از آتلانتا به تمام ایالت‌های ایالات متحده برسد. بین سال‌های 1886 و 1914، از هر ده کوکاکولا یکی به صورت رایگان به مشتریان داده می‌شود. تصویری که مسیحیان امروز از بابانوئل دارند، مدیون شرکت کوکاکولا است. این شرکت از دهه 20 میلادی تبلیغات کریسمسی خود را آغاز کرد تا بازارهای زمستانی را نیز در دست خود بگیرد. این شرکت از چندین تصویر استفاده کرد، اما هیچ یک از آن تصاویر به پای تصویر «هادن ساندبلوم» نرسید. تصویر او (پایین) توانست به فروش کوکاکولا کمک فراوانی کند. اولین نوشابه‌ای که به فضا رفت کوکاکولا بود. این نوشیدنی در سال 1985 میلادی توسط فضاپیمای چلنجر به فضا فرستاده شد. کوکاکولا می‌گوید که بهترین دما برای مصرف محصولاتش بین 34 تا 38 درجه فارنهایت (1 تا 3 درجه سانتی گراد) است. ادامه مطلب

خواص پنیر گودا

پنیرهایی مانند گودا منبع خوبی از پروتئین هم هستند؛ هر 28 گرم پنیر گودا در حدود 7 گرم پروتئین دارد. مصرف مواد غذایی حاوی پروتئین به شما کمک می‌کند که بعد از پایان وعده غذایی احساس سیری بیشتری داشته باشید و از مصرف زیاد غذاها پرهیز کنید.کلسیم و فسفر جزو مواد معدنی مهم پنیرها هستند که به استقامت اسکلت بدن کمک می‌کنند. این دو ماده معدنی در کنار هم در سلامت استخوان‌ها تاثیر دارند و خطر بروز بیماری پوکی استخوان را کاهش می‌دهند. بررسی پژوهشگران نشان می‌دهد که برای داشتن استخوان‌هایی سالم، روزانه باید در حدود هزار میلی‌گرم کلسیم و 700 میلی‌گرم فسفر مصرف کنید. 28 گرم پنیر گودا در حدود 200 میلی‌گرم کلسیم و 155 میلی‌گرم فسفر مورد نیاز بدن شما را تامین می‌کند.پنیرهای سفتی مانند گودا به عنوان منبع غنی‌تری از کلسیم شناخته شده‌اند. بنابراین اگر شما از سلامت بدنی کامل برخوردارید و از طرفی می‌خواهید پنیری مصرف کنید که سطح کلسیم خوبی دارد، گودا بهترین گزینه است. ادامه مطلب

asas

asasasa ادامه مطلب