۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها دستور پخت + ویدیو کجارو
انتشار: فروردین 11، 1400
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها دستور پخت + ویدیو کجارو

۵۰ غذای خوشمزه دنیا و طرز تهیه آن ها دستور پخت + ویدیو کجارو

خورش کرفس از آن خورش هایی است که خوب درآوردن آن کار ساده ای نیست. ممکن است شما جایی خورش کرفس بخورید و خوشتان بیاید و فردای آن روز خورش کرفس دیگری را نخورید. بخش زیادی از محبوبیت پایین این خورش ها بخاطر نامأنوس بودن طعم کرفس، بامیه، ریواس و کنگر برای ذائقه ما است. امروزه بسیاری از افرادی که نذر دارند، شله زرد درست می کنند و طلب اجابت خواسته شان را از خداوند می کنند. در سفره های افطار ماه مبارک رمضان و یا نذری های ماه محرم شله زرد بیشتر دیده می شود. از المان های مهم تاریخ آئینی و داستان های سنتی ایران شله زرد نذری است.

  • درست است که غذاهای اصیل و سنتی ایرانیان همیشه مقبول ذائقه است، اما خوب است که گاهی برای تنوع غذاهای حدیدی هم به لیست سفره اضافه شود.
  • در سس کوفته شیرازی، برخلاف دیگر کوفته ها، از مواد خود کوفته هم استفاده می شود و به همین خاطر هم به آش شباهت بیشتری دارد.
  • این غذا را می توان به عنوان پیش غذا و یا یک غذای اصلی سرو کرد که در ماه رمضان برای باز کردن روزه گزینه بسیار خوبی است.
  • یکی از بهترین و پرطرفدار ترین برند های ایرانی برند مفید می باشد که از سال 1397 در اصفهان با هدف روش های نوین در صنعت خوراکی تاسیس شده است.

از انواع معروف ترین کباب ها در ایران می توان به کباب کوبیده، کباب بره، کباب چنجه، کباب برگ، کباب سلطانی، کباب وزیری، کباب ترش و کباب ماهی اشاره کرد. همونطور که مشاهاده کرردید، این لیست غذاهای متنوعی رو به شما معرفی میکنه که طعم ها و روش های پخت متفاوتی دارن. از سالاد گرفته تا سوپ و خوراک غذاهای مجلسی گیاهی و سالم که هرکدوم تو دنیایی غذاهای گیاهی به شدت معروف هستن و تو سراسر دنیا افراد زیادی وعده های غذایی خودشون رو با طبخ این غذاها سرو میکنن. لیست انواع غذای گیاهی به مرور زمان کاملتر میشه و میتونید با بوکمارک کردن این صفحه، بازم به ما سر بزنید و از تنوع غذاهای جدیدی ایده بگیرید.

طرز تهیه شامی پوک با گوشت مرغ شام خوشمزه و مجلسی

فقط یادتون باشه از سرکوچه برای این غذای ساده و سریع سبزی خرد شده تازه بگیرید تا طعم و مزه اون دوچندان بشه. ترشی کیمچی یکی از متداول ترین مواد غذایی و چاشنی بیشتر غذاهای کره ای به حساب می آید. مصرف این ترشی به صورت کلی برای هر شخص در کره جنوبی سالی ۱۸ کیلو گرم است که این خود موضوعی جذاب و جالب در مورد توجه کره ای ها به این ترشی است.

سوالات متداول درباره غذاهای خشک

حالا یک دستکش به دست کنید و آن قدر گوشت را ورز دهید تا حالت چسبندگی گوشت برطرف شود. برای خواندن ادامه طرز تهیه کباب سرداشی همدان در فر و ماهیتابه و همچنین مشاهده فیلم آموزشی این غذا می توانید روی لینک مقاله طرز تهیه کباب سرداشی کلیک کنید. در میان دستور انواع غذای ایرانی، «آبگوشت متنجنه یا متنجون» یک غذای اصالتا کرمانی و متعلق به رفسنجان است. در طرز تهیه آبگوشت متنجنه کرمانی، از گوشت گوسفندی، لوبیا چیتی و سیب زمینی استفاده می شود.

چه چیزی تندی غذا را میگیرد؟ 6 روش کاهش تندی غذا

استفاده از تابه های دو طرفه نیز برای پخت کباب تابه ای امکان پذیر است. اما این تابه ها آب موجود درون گوشت را سریع تبخیر می کنند و باعث خشک شدن کباب تابه ای شما می شوند. بعد از سرخ شدن دو طرف کباب، سس را به آن اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم.