
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
نام غذاهای محلی کاشان و طرز تهیه
نام غذاهای محلی کاشان و طرز تهیه
برای رای و اشتراک گذاری نظرات خود درباره بازارگاه می توانید به سایت جشنواره وب و موبایل ایران مراجعه کنید. در صورت تمایل می توانید لیمو عمانی نیز در خورشت بریزید که برای این منظور باید با چنگال تعدادی سوراخ در آن ایجاد کنید و برای نیم ساعت در آب جوش قرار دهید تا تلخی آن گرفته شود. نان بلیط یا نان بلوطی، قدیمی ترین نان محلی کهگیلویه و بویر احمد است. برای تهیه این غذا پوسته سخت بلوط را می گیرند و آن را خشک می کنند. سپس پوسته نازک بعدی را که به آن جفت می گویند، نیز جدا می کنند. این پوسته خاصیت درمانی دارد و برای درمان دردهای معده مفید است.
- هنگام سرو این غذا مواد آن از قسمت آبدار جدا می شود مواد آن کوبیده شده و قسمت آبدار نیز درست مانند آبگوشت خودمان با نان ترید شده سرو می گردد.
- حتما شما هم شنیده اید که استان گیلان تنوع غذایی بالایی دارد.
- رستوران دوران رشت فضای گرم و دنجی داشته و داشتن جای پارک دسترسی به رستوران را راحت تر می کند.
دو نوع ترخیه به نام های دُئینه و شُمینه وجود دارد که هر کدام طعم های خاص خود را دارند. از آنجایی که برخی از مواد اولیه ترخینه در فصول سرد ممکن است در دسترس نباشند، آن ها را از قبل شروع فصل سرما آماده می کنند. سبزی خاصی که مردم محلی در تهیه این غذا استفاده می کنند، سبزی «شلم» است که طعم آن را منحصربه فرد می کند. کباب سرداشی در همدان همراه با نان سنگک و سبزیجات تنوری شده سرو می شود و غذایی بسیار لذیذ و اشتهابرانگیز است. نمک، فلفل و زردچوبه را به ماهی سرخ شده اضافه کنید و آن ها را با هم تفت دهید.
۳. اشکنه شیرازی
این غذا از گوشت راسته پرچربی، لپه، پیاز، آبلیمو یا سرکه، زعفران، ادویه و کمی هم شکر تهیه می شود. در ترکیب این غذای خوشمزه باقلا، اسفناج، گوشت، گردو، عدس و ادویه به کار رفته که بسیار لذیذ است. همچنین در انتها به آن انار اضافه می کنند که طعم منحصربه فردی به آن می دهد. مالابیج یا مالاوابیج از غذاهای معروف شمالی است که در گیلان نیز طبخ می شود. این غذا همان ماهی شکم پر است که داخل آن با رب انار، گردو و سبزیجات شمالی پر شده است. این ماهی را روی آتش یا زغال کباب می کنند که طعمی بی نهایت لذیذ دارد.
لذیذترین غذاهای محلی ایران شکم گردی در شهرهای ایران
در طرز تهیه خورش آلو اسفناج، گوشت، اسفناج و آلو به کار می رود و آن را به یک غذا ایرانی خوشمزه تبدیل می کند. برای مطالعه طرز تهیه این خورش خوشمزه روی لینک مطلب کلیک کنید. از انواع غذاها ایرانی محلی می توان به «آبگوشت به و بادمجان» اشاره کرد. در طرز تهیه آبگوشت قمی به و بادمجان از نخود یا عدس هم استفاده می شود.
مرغ ترش گیلانی
در فهرست غذاهای محلی ایران، نوبت به شهر بهارنارنج ها می رسد. آيا تا به حال غذاهای محلی شیراز را امتحان کرده اید؟ کدام یک از آن ها را بیشتر دوست داشته اید؟ برای آشنایی بیشتر با غذاهای سنتی شیراز در ادامه همراه ما باشید. قرمزه نخودچی یا قیمه ریزه نخودچی از دیگر غذاهای سنتی اصفهان است. برای درست کردن این غذا گوشت چرخکرده را با آردنخودچی ترکیب و کوفته های ریز از آن درست می کنند. معروف ترین غذای شیراز کلم پلو است که البته با کلم پلوهای سایر شهرها فرق دارد. به غیر از کلم، از سبزیجات معطر، گوشت و ادویه جات در تهیه این غذا استفاده می شود.