معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی  های رامسر مجله گردشگری اتاقک
انتشار: آبان 16، 1401
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی های رامسر مجله گردشگری اتاقک

معرفی غذاهای محلی رامسر گشتی در دنیای خوشمزه خوراکی های رامسر مجله گردشگری اتاقک

آش کدو نیز ازجمله آش های خوشمزه این شهر است که از این قاعده مستثنی نیست. این آش که در بیشتر سفره مازندرانی ها به عنوان پیش غذا تهیه می شود، بسیار مقوی است. در پخت آش کدو از کدو حلوایی، عدس، برنج، نمک، شکر و غیره استفاده می کنند. رامسری ها معمولا این غذا را با نعنا داغ و کوفته ریزه سرو می کنند. بشته واش یکی از آش های محلی معروف و خوشمزه مازندران است که تقریبا در بیشتر شهرهای این استان طبخ می شود. این غذای محلی خوشمزه که از ترکیب عدس، زیره سبز، اسفناج، پیاز و ادویه های مختلف و متداول درست می شود، بسیار مقوی و سرشار از آهن و فیبر است و برای افراد مبتلا به کم خونی بسیار توصیه می شود.

  • این مجتمع تجاری شامل امکانات رفاهی متعددی از جمله شهر بازی آلپ، کافه های روباز و منطقه ای مشخص برای بازی کودکان دارد.
  • هنگام سفر به این شهر، حتی اگر هر روز در رستوران های رشت غذاهای محلی را میل کنید، بازهم چندمورد از دستتان در خواهد رفت.
  • پس از آن باید گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز متوسطی که با رنده درشت رنده کرده اید با کمی نمک و یک قاشق مرزه و ترخون خشک و یک قاشق زردچوبه ترکیب کرده و همه آنها را با هم ورز بدهید.
  • اگر می خواهید یک غذای سنتی با طعمی ماندگار را در جزیره کیش میل نمایید، برنج مجبوس یا مجبوس لحم پیشنهاد توصیه می شود.

این غذا از ترکیب گوشت چرخ کرده، گوجه فرنگی، سیب زمینی، پیازداغ، زردچوبه، نمک و فلفل تهیه می شود و طعم آن تا مدت ها در ذهن تان می ماند. بیج بیج معمولا با کته سرو می شود؛ اما می توانید آن را با نان هم بخورید. یکی از خوشمزه هایی که با اردک می پزند، اردک شکم پر است که هر کسی از عهده تهیه اش بر نمی آید. این غذا صبر، حوصله و سلیقه زیادی را می طلبد و باید تمام فوت و فن طبخ آن را بدانید. برای تهیه این غذا پیاز، رب انار، رب گوجه، رب نارنج ،ادویه و سبزی معطر را در شکم اردک می ریزند و سپس آن را طبخ می کنند. منوی رستوران ونوشه از انواع غذاهای سنتی کردی مثل ماهی کباب زریوار، چلو خورش خلال، خوراک دنده کباب کرمانشاهی تشکیل شده و می توانید از طعم این غذاهای اصیل لذت ببرید.

رستوران دریایی عمو اکبر کیش

کف قابلمه کمی روغن بریزید و کدو حلوایی ورقه ورقه شده را به عنوان ته دیگر در قابلمه بچینید. سپس برنج و رشته پلویی، لوبیا چیتی پخته، خرماهای بدون هسته و کوفته ریزه های سرخ شده را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید و قابلی پلو را برای حدود یک ساعت روی شعله ملایم گاز دم کنید. برای تهیه گوشت قورمه، گوشت خورشتی را با دو لیوان آب در قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب به جوش آید. در ادامه یک عدد پیاز درسته، لپه از قبل خیس شده و روغن را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا گوشت و لپه روی حرارت ملایم گاز به آرامی بپزند. در نهایت، پس از پخت گوشت و لپه، زعفران سابیده را با یک قاشق غذاخوری آب جوش مخلوط کنید و به همراه نمک در قابلمه بریزید.

کباب زردک

درست است که می توانید شیشلیک را در سراسر ایران میل کنید اما شیوه آماده کردن و طبخ آن در مشهد و با هنر آشپزهای خراسانی و مشهدی یک چیز دیگر است که به شما پیشنهاد می کنیم اصلا از دستش ندهید. یکی دیگر از غذاهای محلی مازندران آغوز مسما است که در آن از گوشت اردک استفاده می شود و بسیار مقوی و سرشار از پروتئین و ویتامین است. غذاهای مختلفی که به یک خطه و منطقه خاص تعلق دارند و با شیوه ای منحصربه فرد توسط افراد محلی آن منطقه طبخ می شوند را ، به شما معرفی می کنیم.

در رستوران شکم الملوک می توانید از منو غذای محلی و یا از غذاهای ایرانی سفارش دهید. انتخاب غذا با شما است ولی ما سینی کباب ملوکانه و یا کباب برگ ملوک پسند را به شما پیشنهاد می کنیم. کتاب آشپزی رزا منتظمی یکی از معروف ترین و بهترین کتاب های آشپزی ایرانی است. با وجود گذشت بیش از ۵۰ سال از انتشار آن، همچنان در بین علاقه مندان به آشپزی محبوب است و تجدیدچاپ می شود. این کتاب در اولین چاپ های خود شامل ۶۰۰ دستورپخت غذای ایرانی و فرنگی بود، این عدد در چاپ های بعدی به ۱۷۰۰ دستور پخت رسید. ترکیبات این غذای خوشمزه، کدو سبز، تخم مرغ، پیاز و ادویه است که با فوت وفن مازندرانی تبدیل به یک غذای خوشمزه می شود.