
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
محبوب ترین غذاهای ایرانی در جهان+لیست غذاهای معروف
محبوب ترین غذاهای ایرانی در جهان+لیست غذاهای معروف
سالاد یکی از مهم ترین اجزای یک وعده ی غذایی است که نباید هیچ وقت تاثیر آن را نادیده بگیریم. امروزه می توان اسپاناکوپیتا را در اکثر رستوران های یونانی، بارها و رستوران های مجلل یافت. به احتمال زیاد این غذا ۴۰۰ سال پیش و در زمان اشغال یونان توسط ترک ها به وجود آمده چون یک غذای ترکی به نام ispanaki هم که تقریبا از نظر ظاهری با آن یکسان است، وجود دارد. و حالا با آموزش برخی غذاهای مجلسی و محلی مناطق مختلف آشنا می شویم. در این روش مرغ درسته را به وسیله مقداری زعفران و آبلیمو و ادویه مزه دار کرده و آن را درون فر بریان می کنند.
- اما در اینجا قصد داریم رسپی خاصی را معرفی کنیم تا در خانه یک کوبیده خوش طعم رستورانی را تجربه نمایید.
- جدا از خوراک ها، می توانید دسرها و و مواردی مانند چای زعفرانی با خرما و نبات، و قهوه و کاپوچینو را هم امتحان کنید و حسابی از نوشیدن شان لذت ببرید.
- گاهی اوقات گوشت گاو و مرغ و پرندگان هم در کنار برنج استفاده می شود.
گوجه، ترشی کلم قرمز و جعفری از همراهان خوبی هستند که می توانید با کباب وزیری میل کنید. واویشکا ترکیبی از گوشت گوسفندی و پیاز است که در نهایت با تخم مرغ سرو می شود و عطر دائمی غذاهای شمالی، یعنی سیر هم در این غذا وجود دارد. مرغ سوخاری یک غذای خوشمزه و بسیار محبوب در سراسر جهان به شمار می رود که با روش های بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذا که در سراسر دنیا به عنوان یک غذای بین المللی شناخته می شود، در دسته بندی غذاهای فست فودی قرار می گیرد. کباب ترکی یا دونر کباب، یکی از معروف ترین غذاهای کشور ترکیه است.
کوکو مرغ
این غذا را می توانید بسته به ذائقه خود با بادمجان کبابی، بادمجان آبپز و بادمجان سرخ شده درست کنید. مواد اصلی مورد استفاده در تهیه این غذای ساده برای ناهار، کشک، پیاز داغ و نعنا داغ هستند. میرزا قاسمی یکی از غذاهای محلی ایران، و از غذاهای سنتی استان گیلان است. این غذا با استفاده از بادمجان کبابی، گوجه، سیر تازه و تخم مرغ تهیه می شود و عطر و بوی دلپذیر بادمجان کبابی، آن را به یک غذای وسوسه انگیز تبدیل می کند. این غذای بی نظیر، هم به عنوان پیش غذا سرو می شود و هم می توانید آن را به عنوان غذای اصلی همراه با برنج میل کنید.
مراحل نظرسنجی بهترین غذاهای ایرانی
آبگوشت یا دیزی یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی است که موارد تشکیل دهنده آن حبوباتی مانند نخود، لوبیا سفید و گوشت و چربی و پیاز است. این غذا از تمامی غذاهای ایرانی اصیل تر است و برای مثال اگر قصد دارید تا دوستان خارجی خود را با آشپزی سنتی ایران آشنا کنید بهتر است برایش دیزی بپزید! این غذا با نان سنگک داغ، سبزی خوردن، پیاز، ترشی و دوغ سرو می \u200eشود و بعد از خوردن تلیت تمامی حبوبات آن را به همراه گوشت کوبیده وبا نان میل می \u200eکنند. بدون شک تهیه لیست غذاهای سنتی ایرانی به کتابی قطور و یا چند جلدی ختم خواهد شد. اما در این میان برخی از غذاهای سنتی ایرانی هستند که از محبوبیت بیشتری برخوردارند و همیشه هم در صدر لیست\u200e بهترین غذاهای سنتی ایرانی قرار گرفته اند. کافیست تا به هر گوشه ای از ایران که می \u200eخواهید بروید تا با انواع غذاهای سنتی و محلی آشنا شوید.
نوع ماهی که در تهیه این نوع غذا به کار می رود، ماهی قباد نمک سودشده یا همان ماهی قباد کبابی است. اما از آنجایی که ممکن است دردسترس همه نباشد، می توان از جایگزین آن یعنی تن ماهی نیز استفاده کرد. این غذا عطر و طعم فوق العاده ای دارد که هر چقدر تندتر باشد، لذیذتر است. این غذای اردکانی بر خلاف نام خود، بدون میوه سیب تهیه می شود. درواقع به ترکیب سیب زمینی و بادمجان پخته به همراه ارده، سیب بادمجان گفته می شود. طرز تهیه این غذا، مشابه کشک بادمجان است؛ یعنی ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و با سیب زمینی های پخته له می کنند.