
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها مینویسم
لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها مینویسم
در این مطلب از شادیما برای شما بهترین و مشهورترین غذاهای کردی را آورده ایم تا با این فرهنگ بی نظیر بیشتر آشنا شوید، پس با ما همراه باشید. کدو بره، خورش آلو، باقلاوابیج، آش کدو، مرغ شکمپر، بیج بیج، خورش بادمجان کباب، خورش ناردون و بسیاری غذاهای دیگر اشاره کرد. بوان آش،خوراک لوبیا پیله که در آن لوبیا چیتی همراه با غلاف آن استفاده می شود، خورش عدس از جمله غذاهای محلی کرج هستند. «بریانی» یا «بیریانی» (Biryani) از غذاهای خوشرنگ و خوشمزه هندی است که در قسمت هایی از پاکستان، افغانستان، ایران و عراق هم با دستور مشابه و نزدیک به دستور پخت بریانی هندی طبخ می شود. «قورمه سبز گیاهی» با قارچ یک غذای خوشمزه و بهترین انتخاب سحری و افطار برای گیاهخواران است. این غذا برای افرادی است که گیاهخوار هستند یا محدودیت مصرف گوشت دارند گزینه ایده آلی است.
- این دسر ترکیباتی مانند جوانه گندم، تخم مرغ، گل رز، شکر، کره و ...
- اگر برای درست کردن غذا در وعده های مختلف به دنبال بهترین پیشنهاد هستید ما در بخش «غذا چی درست کنم؟» شادیما، خوشمزه ترین و بهترین غذاهای ایرانی و خارجی را به شما معرفی می کنیم.
- البته می توان سالاد را به عنوان غذای اصلی و یا در کنار غذای اصلی هم میل کرد.
- ممکن است وقتی اسم کلم می آید، خیلی طعم هیجان انگیزی در ذهنتان شکل نگیرد، اما کلم پلوی شیرازی از کلم قمری یا سنگی تهیه می شود که طعم اش با کلم هایی که در ذهن تان هست خیلی فرق دارد.
انواع کباب از گذشته مخصوص سفره های ایرانی بوده است و طرفداران پرشماری هم بین ایرانیان دارد. به طوری که امروزه تا حدودی به یک جاذبه توریستی تبدیل شده و بسیاری از توریست های خارجی مشتاق امتحان انواع کباب های خوشمزه ایرانی هستند. تقریباً در تمام شهرهای ایران وقتی همه اهالی خانه گرسنه هستند و وقت کمی هم برای آماده کردن غذا دارند، کباب تابه ای قدم به میدان می گذارد. کافیست به مقدار لازم گوشت چرخ کرده در یخچال داشته باشید؛ کمتر از یک ساعت بعد بوی خوش کباب تابه ای خانه که هیچ، تمام محلتان را پر خواهد کرد. کباب سلطانی یکی از غذاهای خوشمزه ای است که بین مردم ایران و قفقاز به عنوان غذای مشترک شناخته می شود.
لیست غذا برای خانم ها با کمترین مواد
طعم آن عامه پسند بوده و هر کسی که ظاهر آن را ببیند دلش می خواهد آن را سرو کند. در لیست 100 خوشمزه ترین غذاهای ایرانی به انتخاب سرآشپزها جای دارد. از دیگر مواد اولیه ای که در طبخ خورش مسما بادمجان استفاده می شود می توان از غوره نام برد که بسیار غذا را خوشمزه و لذیذ می کند.
بهترین رستوران های چهارباغ عباسی اصفهان کدامند؟
این گیاه در مناطق متنوعی از ایران کشت می شود و خوشبختانه هنوز تولید و فروش آن رونق دارد. این دسر ترکیباتی مانند جوانه گندم، تخم مرغ، گل رز، شکر، کره و ... اگر می خواهید تجربه لذت بخشی از میل کردن سوهان داشته باشید، سوهان را به همراه چای میل کنید. فالوده شیرازی در گرمای تابستان می تواند شما را از عطش و گرمای زیاد نجات دهد. این دسر محبوب به همراه کمی لیموی تازه یا مربای آلبالو خورده می شود. همانطور که از اسم این دسر پیداست، تاریخچه این دسر به شهر پر رمز و راز شیراز باز می گردد.
نسخه کلاسیک خورش قیمه که از غذاهای اصیل تهرانی به شمار می رود، با گوشت قرمز (مغز ران گوساله یا گوشت سردست گوسفندی)، پیاز سرخ شده، لپه و لیمو عمانی تهیه می شود. یک نوع غذای ساده ی دیگر مناسب برای پیک نیک رفتن؛ همین کوکوی سیب زمینی و کدو است. این غذا با فر تهیه می شود و نیازی به سرخ کردن در روغن ندارد.