طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
انتشار: اردیبهشت 31، 1401
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره

طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره

در صورت تمایل می توانید سیب زمینی آب پز له شده یا نگینی خردشده نیز به مواد سمبوسه اضافه کنید. بعد از اینکه پخته شد، پوست آنها را جدا کرده و خوب له می کنیم. اگر بخواهید به مواد سمبوسه گوشت چرخ کرده اضافه کنید باید بعد از تفت دادن پیاز ها ، گوشت را اضافه کنید و تفت دهید. حالا زمانی که چنگال به راحتی درون سیب زمینی فرو رفت حرارت را خاموش می کنیم، سپس سیب زمینی ها را از قابلمه خارج می کنیم. در ادامه پوست سیب زمینی ها را جدا می کنیم و درون یک قابلمه مناسب می ریزیم.

  • برای خوشرنگ تر شدن پوسته نان می توانید مقداری زردچوبه به روغن داغ شده اضافه کنید.
  • همچنین می توانید به عنوان یک پیش غذای ساده و شکیل در مهمانی های خود روی آن حساب کنید.
  • یکی از مهمترین نکات در آشپزی این است که ابتدا بدانید هدف از کار چیست و بعد برای چند نفر طبخ خواهید کرد.
  • حالا اجازه می دهیم سیب زمینی به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا بپزد و مغز آن کاملا نرم شود.

سمبوسه سیب زمینی با پیازچه، هم با گوشت و هم بدون آن خوشمزه و خوش عطر است. در واقع طرز تهیه سمبوسه جنوبی، به نوع سس مخصوصی است که با آن همراه می شود. برای تهیه سمبوسه به این روش، به سیب زمینی، پیاز، قارچ، سوسیس و مقداری پنیر پیتزا نیاز دارید. هر کدام از این مواد را به صورت نگینی خرد کرده و به طور جداگانه سرخ کنید.

آواز خواندن فریبا نادری با حجت اشرف زاده

سمبوسه (Samosa) نوعی اسنک عربی است که با نان یا خمیر مخصوص و مواد مختلفی نظیر سیب زمینی، گوشت چرخ شده، مرغ، پیاز و … درست می شود. این غذای خوشمزه انواع مختلفی دارد که از جمله آن می توان به سمبوسه گوشت، سمبوسه پیتزایی و سمبوسه مرغ اشاره کرد. البته روش پخت انواع سمبوسه یکسان است و فقط مواد داخل آن تغییر می کند. به همین دلیل شما با یادگیری دستور تهیه سمبوسه، می توانید با ذوق و سلیقه خود مواد داخل سمبوسه را تغییر داده و آن را مطابق سلیقه خودتان درست کنید. سمبوسه غذایی راحت و محبوب است که برای وعده ناهار، شام، افطار و یا حتی به عنوان پیش غذا استفاده می شود. ابتدا قارچ های خشک و تمیز را ریز ریز کرده و در کره تفت دهید سپس فلفل دلمه ای را به آن اضافه کرده و سپس ژامبون و پودر فلفل سیاه هم به آن بیفزایید.

سمبوسه مرغ

با چند کلیک، سمبوسه های خوش عطر و بو و اشتهابرانگیز را درب منزل خود تحویل بگیرید. معمولا برای پخت سیب زمینی پوست سیب زمینی ها رو میگیرم و به شکل آبگوشتی خرد میکنم و با مقدار خیلی خیلی کمی آب میذارم تا روی حرارت ملایم با نمک بپزه. برای کاهش مصرف روغن در زمان سرخ کردن سمبوسه دو پیشنهاد برای شما داریم. ابتدا به جای نان لواش از خمیر یوفکا برای پیچیدن سمبوسه استفاده کنید.

ربات پلیس به میدان آمد/ عکس

داخل تابه مناسبی را روغن ریخته و اجازه می دهیم تا کاملا گرم شود حالا سمبوسه ها را داخل تابه چیده و هر دو سمت آن را تا زمانی که طلایی شود سرخ می کنیم. حالا سیب زمینی آماده شده را هم به پیاز داغ افزوده و تفت کوچکی می دهیم. روغن رو در ماهیتابه میریزیم و سمبوسه ها رو روی حرارت متوسط از هر دو طرف سرخ میکنیم.