طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره
انتشار: شهریور 29، 1401
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره

طرز تهیه سمبوسه و پیچیدن سمبوسه مرحله به مرحله دونفره

در این مقاله از مجله اینترنتی لی لی مگ قصد داریم تا شما را با طرز تهیه سمبوسه کلاسیک آشنا کنیم. با یادگیری این دستور می توانید همه انواع سمبوسه را به راحتی درست کنید. از معروف ترین انواع سمبوسه در جهان می توان به سمبوسه سیب زمینی ، سمبوسه گوشت ، سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه هندی و سمبوسه افغانی اشاره کرد.

  • سمبوسه های سرخ شده را روی دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی را جذب کند و در کنار سس کچاپ میل کنید.
  • برای درست کردن این غذا کافیست تکه های ریز شده مرغ را به دستور تهیه مواد میانی سمبوسه اضافه کنید.
  • در آخر منتظر پیشنهادات و سوالات شما در قسمت نظرات هستیم.
  • اگر به طعم گوشت علاقه دارید، حتما عاشق سمبوسه گوشت نیز خواهید شد.

اگر قصد دارید یک سمبوسه خوشمزه را تجربه کنید پیشنهاد میکنیم در ادامه حتما طرز تهیه سمبوسه ساده را مطالعه کنید. سمبوسه یکی غذای بسیار خوشمزه جنوبی است که کمتر در منزل طبخ می شود و بیشتر در دکه های خیابانی به همراه فلافل به فروش می رسد. سمبوسه تنوع بالایی دارد و به شکل های مختلفی طبخ می شود که با نام های مانند سمبوسه پیتزایی ، سمبوسه سبزیجات ، سمبوسه مرغ و … شناخته می شود. با مواد لازم ذکر شده در این آموزش آشپزی می توانید برای ۴ نفر سمبوسه تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سمبوسه در ادامه با همدوره همراه باشید.

برای ترد شدن سمبوسه چیکار کنیم؟

انواع سمبوسه به عنوان یک پیش غذای خوشمزه برای کودکان دلبندتان و البته همه ی اعضای خانواده ی شماست. امیدوارم از خوردن آن لذت ببرید ولی حواستان باشد در مصرف غذا های سرخ کردنی و فست فود ها زیاده روی نکنید. در ادامه نان های لواش را به صورت طولی با اندازه ۱۰ در ۳۰ سانتی متر برش می زنیم، سپس ۱ قاشق سر پر از مواد سیب زمینی در ابتدا هر نان قرار داده و آنرا به صورت مثلثی جمع می کنیم.

ارزش غذایی و کالری سمبوسه:

در ادامه به همین روش سمبوسه ها را درست می کنیم تا مواد سمبوسه تمام شود. در این مرحله فلفل دلمه ای را می شوییم، سپس برش می زنیم و دانه های درون آن را خارج می کنیم و به صورت نگینی ریز خرد می کنیم. در ادامه پس از گذشت ۴۵ دقیقه سیب زمینی ها را با چنگال یا چاقو تست می کنیم. موقع ریختن مواد میانی داخل نان لواش، مقداری پنیر پیتزا روی مواد ریخته و نان را بپیچید.

این مواد برای 12 نفر کفایت می کند.برای تهیه سمبوسه ابتدا سیب زمینی ها را شسته و نگینی خرد کنید. سپس در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز نگینی شده را به همراه ادویه ها تفت دهید. در ادامه سیب زمینی را به تابه اضافه کرده و بین 15 تا 20 دقیقه مواد را تفت دهید تا سیب زمینی کاملا پخته شود. در 3 تا 4 دقیقه پایانی نخود فرنگی را به تابه اضافه کنید. سمبوسه سیب زمینی یکی از انواع سمبوسه ها می باشد که می توانید به راحتی آن را برای شام و نهار تهیه کنید.