
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی و خلق طعم های متنوع مجله اسنپ فود
سیر را پوست بگیرید و به همراه پیاز کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. افزودن سیر اختباری می باشد و می توانید از پودر سیر نیز استفاده کنید. پیاز را پوست کنده و داخل روغن خوب تفت می دهیم تا طلایی شود و در نهایت به آن نمک، فلفل و زرد چوبه می افزاییم.
- برای سرخ کردن سمبوسه یک تابه کوچک و گود انتخاب می کنیم و به قدری روغن داخل تابه می ریزیم که سمبوسه ها در روغن شناور باشند.
- به این معنا که شما می توانید با هر ماده ای که دوست دارید، سمبوسه را درست کنید.
- برای طرز تهیه سمبوسه، ابتدا سیب زمینی ها را با پوست آبپز کنید.
- در ادامه سیب زمینی خرد شده را به تابه اضافه می کنیم.
- شروع به ورز دادن کنید و آنقدر این کار را ادامه دهید که خمیر به دست نچسبد.
در این مورد می توانید از چراغ داخلی فر کمک بگیرید و به سمبوسه ها سر بزنید تا نسوزند. سپسس روغن را به آرد اضافه می کنیم وبا آن مخلوط می کنیم. آب گرم را به تدریج اضافه می کنیم وبه کمک دست باهم مخلوط می کنیم.
طرز تهیه فلافل خانگی با نخود به روش آبادانی با طعم بی نظیر
نکته دیگر در مورد نان لواش این که حتما از نان های نرم استفاده کنید تا زمان پیچیدن سمبوسه ها با مشکل مواجه نشوید. به همین ترتیب تمام سمبوسه ها را با حوصله سرخ می کنیم و پس از سرخ شدن سمبوسه ها آنها را یا در توری فلزی قرار می دهیم یا با استفاده از دستمال حوله ای روغن اضافی شان را می گیریم. یکی از مهمترین نکات در آشپزی این است که ابتدا بدانید هدف از کار چیست و بعد برای چند نفر طبخ خواهید کرد. در مرحله بعد حتما بر روی یک برگه مراحل انجام کار و مقدار مواد اولیه های موجود را نوشته و دقیقا عین آن چیزی که بایست انجام شود را انجام دهید. نان لواش رو به صورت عمودی از وسط برش بزنید به طوریکه مستطیلی با عرض کم و طول زیاد داشته باشید.
مواد اولیه جهت\xa0تهیه سمبوسه پیتزایی:
سپس گوجه فرنگی ریز شده و رب گوجه فرنگی را روی آنها بریزید و فلفل و نمک را اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای و فلفل قلمی را که بهتر است تند و تیز باشد به گوشت تان اضافه کنید و یک تفت بدهید. حالا همه ادویه ها و رب گوجه فرنگی را با گوشت تان مخلوط کنید تا مواد یکدست شود و بگذارید اندکی خنک شود . حواستان باشد که سمبوسه جنوبی را فقط با نان لواش تان درست کنید و لذت آن را با خمیر از بین نبرید.
اما چون مزه سمبوسه اصیل تند است، معمولا میزان فلفلی که استفاده می شود زیاد است. از طرفی برای خوش طعم تر شدن سمبوسه می توانید از فلفل قرمز به همراه فلفل سیاه استفاده کنید. سیر را رنده کنید یا سبزی به مخلوط افزوده و تفت دهید.