طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی
انتشار: اردیبهشت 29، 1401
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

طرز تهیه خورش فسنجان خوشمزه و مجلسی اصیل گیلانی

پس به نظر این حقیر اعتماد کنید و به همین مقادیر از رب انار، البته با میزان غلظت و ترشی متوسط رو به بالا اکتفا کنید. بعد هم مقدار آب بیشتری که نیاز داره که در اینجا مجموعاً حدود 7-8 لیوان بود رو اضافه میکنم و میذارم روی حرارت. همانطور که در ابتدای مطلب، اشاره شد، این خورشت مناسب فصول سرد است و در فصل تابستان ممکن است طبیعت گرم این خورشت باعث ایجاد گرمی در افراد شود.

  • برای تهیه فسنجان رشتی یا گیلانی معمولاً هم از مرغ استفاده می شود هم از اردک و مرغابی، اما به هر حال اکثر افراد ترجیح می دهند در تهیه فسنجان رشتی از مرغ استفاده شود.
  • برای مثال طرز تهیه خورشت فسنجان با انار\xa0 دستورالعمل دیگری از این غذا است که پیش از این به شما آموزش داده ایم؛ اما این بار قصد داریم تا شما را با یک روش دیگر از پخت فسنجان آشنا کنیم.
  • در پایان این مراحل فسنجان شما آماده است و میتوانید آن را امتحان کنید و از آن لذت ببرید.

با این ترفند خورشت فسنجان لعاب دار و غلیظ می شود و از حالت آبکی بیرون می آید. گردو به این مرحله که رسید برای تهیه خورشت فسنجان آماده است. بگذارید حدود ۲ ساعت گردوها در آب جوش بخورند تا روغن شان کاملا خارج شود. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در قابلمه ای دیگر به همراه کمی روغن تفت دهید.

نکات مهم و فوت و فن طرز تهیه خورش فسنجون با مرغ مجلسی و خوشمزه

حالا کف های سفید رنگ روی سطح آب را می گیریم و دور می ریزیم. نکته دیگه اینه که اضافه کردن شکر رنگ فسنجان رو به قهوه ای تیره و سیاهی میبره. همچنین خیلی ها برای خوشرنگتر شدن فسنجان در اون یک قاشق رب گوجه میریزن. ۷- در برخی از دستورها، پیاز را رنده میکنند یا کلا از آن استفاده نمیکنند.

آموزش کامل طرز تهیه سالاد تن ماهی خوشمزه و مجلسی با سیب زمینی

بز ها به لطف طراحی مردمک هایشان در تاریکی می توانند ببینند. پس نکته اول برای غلیظ شدن فسنجان این است که گردو نباید خیلی کم باشد اگر گردو کم دارید از بادام زمینی خام استفاده کنید. بازگشت به سلیقه شما انجام میشه و نیازی نیست دلیلی برای بازگشت محصول ارائه کنید.

مواد لازم برای پخت فسنجان شمالی برای 4 نفر

و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. ۴- در صورت تمایل میتوانید به جای برگ بو از ۱ قاشق چایخوری دارچین در زمان قرار دادن مرغ در مایه فسنجان به خورش تان اضافه کنید. ۳- فسنجان نیاز به روغن خاصی ندارد و روغنی که در انتهای پخت ایجاد میشود همان روغن گردوست.