روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون
انتشار: آذر 07، 1401
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون

روستای ابیانه ، روح سرخ قلب ایران سفرزون

یکی از جذاب ترین و زیباترین شهرهای گردشگری ایران، شهر شیراز است. این شهر زیبا با داشتن آثار تاریخی و باستانی متعدد یکی از مقاصد اصلی گردشگران داخلی و خارجی است. مسافران و گردشگران می توانند در کنار گشت و گذار در جاهای دیدنی و باستانی شیراز، برای صرف غذا یکی از بهترین رستوران های شیراز را انتخاب کنند. انواع مختلف غذاهای اصیل ایرانی و شیرازی در رستوران های شیراز طبخ می شوند. برای آشنایی با رستوران های شیراز و رده بندی آنها در ادامه این مطلب با ما همراه باشید. قطعا هیچکس بهتر از اهالی یک شهر نمی تواند معرف فرهنگ و تاریخ یا جاذبه های گردشگری و مراکز خرید آن شهر باشد.

  • از خورش های با طعم بی نظیر و محلی شمال ایران، مرغ ترش است که مواد اصلی تشکیل دهنده آن، مرغ و رب انار است.
  • البته برخی دیگه از استکان کمر باریک برای لقمه گرفتن دیماج استفاده می کنند.
  • در نوشیدنی های گرم، چای یک کشت متداول در شمال ایران است که اغلب به همراه یک مکعب شکر به اسم قند، یا یکی از شیرینی های سنتی ایرانی، مثل نقل یا پولکی استفاده می شود.
  • ژان شاردن، جهانگرد فرانسوی که در دوره صفوی به ایران سفر کرده بود، در سفرنامه خود به قیمه اشاره کرده است.

برای مطالعه طرز تهیه آش گوشواره کافیست این بخش را مطالعه نمایید تا بهترین آش گوشواره را در منزل برای عزیزانتان طبخ نمایید. برای مطالعه طرز تهیه آش دندونی یا دیشلیق کافیست این بخش را مطالعه نمایید تا بهترین آش دندونی را در منزل برای عزیزانتان طبخ نمایید. سمک مشوی همان ماهی سرخ شده یا ماهی کباب است که با ادویه های مخصوص عربی، درست می شود. ادویه های عربی معمولاً تند هستند و معروفیت این غذا هم به خاطر تند بودن ادویه به کار رفته در آن است. این غذا به حدی خوشمزه است که بیشتر شبیه پیش غذاهای خارجی است این غذا از گیاه کنگر تهیه می شود، گیاهی که در ماه فروردین می روید.

ماهی گردبیج

رستوران گمج در محدوده ی تهران پارس با منو گیلکی و انواع پیش غذا، سالاد و انواع نوشیدنی سرد و گرم انتخاب مناسبی برای تجربه کردن طعم های جدید غذاهای شمالی است. اگر می خواهید دقیق تر منو رستوران گمج تهران را ببینید و یا به صورت آنلاین سفارش دهید، کلیک کنید و وارد صفحه سفارش آنلاین از منو رستوران گمج در اسنپ فود شوید. اگر می خواهید علاوه بر لذت بردن از کیفیت غذا، از محیط داخلی رستوران هم لذت ببرید، رستوران بهزاد گزینه ی مناسبی است.

شهرهای پر بازدید

گوشت گوسفند، خلال بادام، پیاز، تخم مرغ و زعفران بسیار در کنار نمک و فلفل و هل، مواد لازم برای درست کردن یک پیچاق قیمه اردبیلی هستند. تهیه این خورش تا قبل از اضافه کردن تخم مرغ تقریباً شبیه سایر خورش ها است یعنی این که پیاز و گوشت و رب با ادویه ها تفت داده و پخته می شوند. بعد از اینکه خورش آماده شد، قبل از سرو تخم مرغ ها را به تعداد نفرات روی خورش می شکنند و در قابلمه را می گذارند تا تخم مرغ ها بپزند. شیرین پلو یکی دیگر از غذاهای سنتی قزوین است که در گذشته حتی از قیمه نثار هم معروف تر بوده است.

در گیلان برای لذیذتر شدن این غذا بادمجان را روی هیزم به صورت سنتی کباب می کنند. عطر دود پیچیده شده در بادمجان طعم آن را خاص کرده که طرفداران زیادی دارد. امروزه میرزا قاسمی را در همه جای ایران و حتی خارج از کشور به خوبی می شناسند. این غذای محبوب در خارج از گیلان معمولا به عنوان پیش غذا سرو می شود. گیلانیان عزیز میرزا قاسمی را با کته به عنوان غذای اصلی میل می کنند. این آش قدمت بسیار زیادی داشته و به عنوان یکی از قدیمی ترین غذاهای ایرانی شناخته می شود.