
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
رستوران محلی تهران _ ایرانگردی خوشمزه در تهران _ جاجیگا
رستوران محلی تهران _ ایرانگردی خوشمزه در تهران _ جاجیگا
نام کرک بپرس هم شاید برای شمایی که اهل مازندران نیستید عجیب باشد! اما این نام هم مثل کهی پلا معنی دارد و فلسفه ای پشت آن پنهان شده است! کرک به معنای مرغ است و بپرس هم در گویش مازندرانی همان دویدن و فرار کردن معنا می شود. چون در این غذا از مرغ استفاده نشده، آن را کرک بپرس می نامند. برای تهیه این غذای لذیذ و مقرون به صرفه به گوجه فرنگی، بادمجان، رب گوجه فرنگی، پیاز، سیر، غوره، روغن و ادویه احتیاج دارید. همانطور که حدس مزنید کرک بپرس طعمی شبیه به گوجه بادمجام دارد.
- سبزی اصلی این آش اسفناج است که بعد از پخت حبوبات اضافه می شود.
- انواع سبزیجات و طعم دهنده هایی که در گیلان وجود دارد، عامل اصلی خوش طعم و مزه شدن غذاهای گیلانی است.
- اهالی کردستان در کوهنوردی و طبیعت گردی گیاهان مختلفی را می چینند و با آن ها غذاهای سنتی و خاصی درست می کنند.
- با خوردن این غذا باور نمی کنید که ترکیب تنها چند سبزی با کمی برنج می تواند تا این اندازه خوشمزه باشد.
- البته کیفیت بالا، طعم متفاوت پاستا و پیتزاها، در کنار محیط دنج و آرام رستوران از دیگر دلایل محبوبیت این رستوران است.
غذای معروف دیگری که با برنج شیرین شده درست می شود، محمر یا برنج شکری نام دارد. البته اگر طرفدار غذاهای شیرین هستید، این غذا با مزاجتان سازگار است. برنج شکری را در کیش همراه با ماهی های خوشمزه جنوبی سرو می کنند. خورش گیلاخه از خورش های محلی و سنتی استان کردستان است و چون گیاه گیلاخه در استان کردستان می روید لذا زادگاه اصلی این آش کردستان است. این گیاه از دو بخش برگ و پیازچه تشکیل شده که بخش پیازچه سرشار از فیبر است. گیلاخه قبل از پخت لزج است اما خورشتی که با استفاده از آن تهیه می شود اصلا حالت لزج ندارد و بسیار خوشمزه و خوش آب و رنگ است.
کوفته ها ی یزدی
این غذا نوعی کوفته است که با گوشت چرخ کرده، تخم مرغ، آرد نخودچی، سبزی های معطر، پوره گوجه فرنگی و ادویه جات درست می شود. وقتی حرف غذاهای محلی و خوراکی های قم به میان می آید، اکثر ما به یاد سوهان می افتیم. تهیه سوهان در منزل کار چندان راحتی نیست اما می توانید دسر سوهان را با سختی کمتری در منزل تهیه کنید. مواد لازم برای درست کردن این دسر خوش طعم و دل چسب تخم مرغ، پودر قند، کره، شیر، آرد جوانه گندم، آرد سبوس دار، نشاسته ذرت، گلاب، عرق هل و زعفران سابیده شده است.
بهترین انواع غذاهای برنجی، در فصل های سرد و گرم
کلم پلو، کوفته سبزی، قنبر پلو، شیرازی پلو، دوپیازه آلو، شوید لوبیا، شکر پلو، حلوا کاسه ای و دمپخت گوجه از مشهورترین غذاهای سنتی شیراز به شمار می روند. برای امتحان بهترین غذاهای محلی این شهر به رستوران های سنتی شیراز مراجعه کنید. اگر از توریست های خارجی، درباره ویژگی های ایران بپرسید، بیشترشان از غذاهای ایرانی خیلی راضی هستند و از مزه انواع کباب ها، پلوها، آش ها و حلواهای ایرانی، حسابی تعریف می کنند. اصولا ایرانی ها خوش خوراکند و تک تک شهرهای کشورمان غذاهای خوشمزه مخصوص به خود را دارند. یکی از افرادی که سفرهای زیادی داشت، توصیه می کرد در سفرهایتان سعی کنید غذاهای آن شهر را امتحان کنید. چرا که غذاهای سنتی تنها خوراک نیستند، بلکه معرف شرایط جغرافیای، اقتصادی و اجتماعی آن شهر هم هستند.
خاویار شیش کباب Sturgeon Shish Kebab
البته ممکن است رستوران هایی که محمر ارائه می کنند در لیست بهترین رستوران های کیش نباشند؛ اما به عنوان پیشنهاد لست سکند باید به شما بگوییم که در سفر بهتر است به لیست ها اکتفا نکنید. سفر اساساً یک تجربه نو محسوب می شود و ممکن است این تجربه تازه برای شما در رستوران کوچک محلی رقم بخورد. محمر غذایی است که با ماهی در کنار برنج شیرین با ادویه و سبزی محلی سرو می شود.