
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
بهترین غذای ایران از نظر خارجی ها کدام غذاست 10 غذای برتر کایت
بهترین غذای ایران از نظر خارجی ها کدام غذاست 10 غذای برتر کایت
ایکیزیکوری (سِرو حیوان زنده) به این ترتیب است که مشتری ماهی مورد علاقه اش را از مخزن آب انتخاب می کند. سپس سرآشپز آن را از آب می گیرد و در مقابل چشم های مشتری، بدون کشتن ماهی، استخوان های اش را جدا می کند. سپس همان طور که هنوز قلب ماهی می تپد، سرآشپز گوشت بُرش خورده اش را در بشقاب می گذارد و تزیینات لازم را نیز انجام می دهد. هم چنین می توانید از سرآشپز درخواست کنید ماهی فیله شده را به آکواریوم برگرداند و تا وقتی آماده ی خوردن غذا شدید، چند لحظه ای در آب شنا کند. فطایر یک غذای عربی و خوشمزه است که از موادی مانند قارچ، فلفل دلمه ای، گوشت چرخ کرده، ذرت شیرین و خمیر آن از آرد نان فانتزی، کره، شیر، نمک و خمیر مایه درست می شود.
- اگر مطمئن نیستید که کدام غذای خشک برای گربه شما مناسب است، با دامپزشک خود مشورت کنید.
- مواد لازم برای درست کردن اشکنه شیری روغن، خاک قند یا شکر، پیاز، زیره سبز و سیاه، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران، شیره انگور است.
- وجود حبوبات در کنار سبزی و گوشت یک ترکیب خوشمزه را ایجاد می کند.
سیب زمینی سرخ کرده از خلال کردن سیب زمینی به شکل نوارهای باریک درست میشود که در سراسر دنیا از محبوبیت بالایی برخوردار است. غذای دکتر کلادرز حاوی مواد تشکیل دهنده پروبیوتیک میباشد که از اضافه وزن جلوگیری میکند. این غذا بخاطر شکل خاص دانه هایش از دندان محافظت کرده و پلاکت ها را از بین میبرد. غذای خشگ گربه مغزدار ویسکاس در سه طعم گوشت و هویج ، مرغ و سبزیجات ، ماهی تن و سبزیجات است . این غذا یک وعده غذایی کامل و متعادل است که نیازهای غذایی روزانه گربه شما و تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای یک زندگی سالم و شاد را فراهم کرده است.
لیالی فرات
این شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی است و می توانید در سفر به خراسان شمالی آن را به عنوان سوغاتی هم خریداری کنید. رنگینک از آن دسرهای خوشمزه، مقوی و پرکالری است که بوشهری ها آن را به بهترین شکل درست می کنند. رنگینک بیشتر در ماه رمضان درست می شود و شکل ظاهری آن شبیه حلوا است. در تهیه برساق این مواد باهم مخلوط می شوند و بعد ترکیب خوش عطری از گردو، دارچین، هل و گلاب به آن اضافه و درون روغن داغ سرخ می شود. یکی دیگر از غذاهای معروف لرستان و باز هم بر پایه گوشت، جگروز است. جگروز همان طور که احتمالاً حدس زده اید با جگر گوسفند، گاو یا گوساله درست می شود.
انواع تورهای مقتدر سیر
مواد لازم برای تهیه این آش به جز گوشت ریش ریش شده انواع حبوبات مثل ماش، عدس، لوبیا قرمز و لوبیا چشم بلبلی در کنار پیازداغ، نمک، فلفل و دارچین هستند. تفاوت اصلی آش ماش پیازو قزوینی با سایر آش ها در این است که هیچ سبزی ای ندارد و در پخت آن از دارچین هم استفاده می کنند. اگر در روزهای ماه محرم و صفر به شهر مشهد سفر کنید و خیلی خوش شانس باشید ممکن است موفق به خوردن شله لذیذ مشهدی ها شوید.
ماکارونی با سوسیس
این سوپ از نودل برنج یا رشته فرنگی، شیر نارگیل و گوشت مرغ، ماهی یا میگو، به همراه ادویه های تند و آتشین از جمله سس بسیار تند قرمزی به نام «سامبال» (Sambal) و تمبر هندی، تهیه می شود. یکی از جذابیت های سفر امتحان کردن غذاهای محلی و سنتی آن کشور است. در واقع یکی از راه هایی که می توان با فرهنگ یک کشور آشنا شد، آشپزی و غذاهای آن جا است. طعم و ادویه های مختلف، جهانی جدید را به ما نشان خواهند داد که لذت بی مانندی را برای ما به ارمغان می آوردند. در این مطلب می خواهیم با 15 دستور جدید از خوشمزه ترین غذا های دنیا آشنا شویم.