بهترین غذاهای محلی اصفهان با عکس و روش پخت ️ این تودی
انتشار: اردیبهشت 21، 1401
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

بهترین غذاهای محلی اصفهان با عکس و روش پخت ️ این تودی

بهترین غذاهای محلی اصفهان با عکس و روش پخت ️ این تودی

نان بیات خردشده، عسل یا شکر تنها موادی هستند که برای پختن چنگالی نیاز دارید. برای تهیه چنگالی باید نان ها را در روغن سرخ کنید و هرکدام از شیرینیجات که گفتیم (عسل یا شکر) را به آن اضافه کنید. در انتها می توانید کمی هل هم به آن اضافه کنید تا عطروطعم آن بیشتر شود. نام کهی پلا یا کئی پلا شاید برای شما کمی عجیب به نظر برسد و برایتان ناآشنا باشد؛ اما برای اهالی مازندران مژده یک غذای خوش طعم و لذیذ را می دهد.

  • حالا مواد درون قابلمه را که روی حرارت کم است مرتب هم بزنید تا به غلظتی شبیه ماست چکیده برسند.
  • قنبر پلو، غذای محلی شهر است که به عنوان یکی از غذاهای تشریفاتی در مهمانی ها آماده می شود.
  • رنگ ولعاب این غذا حسابی هوس برانگیز است و به همین دلیل جایگاه ویژه ای در سفره خانه های گیلانی دارد.
  • از آن به بعد کم کم خیابان ها، ساختمان های جدید، پل معلق فلزی، ساختمان شهرداری و هتل بزرگ که حالا محل دانشگاه مازندران است، ساخته شدند و شهر بابلسر توسعه یافت.

باقالاقاتق یکی از لذیذترین و پرطرفدارترین غذاهای شمال کشور است. برای تهیه باقالاقاتق نوعی باقلای خاص که در گیلان می روید، سیر، تخم مرغ و شوید مورد استفاده قرار می گیرد. اطمینان داشته باشید که این غدا را نه تنها در سایر کشورها بلکه حتی در سایر شهرهای ایران نیز نخواهید یافت. تنوع غذایی در هر گوشه از ایران پهناور به قدری زیاد است که ذکر تمام غذاهای محلی که برای افراد عجیب شمرده می شوند، از حوصله خارج است. به همین دلیل در ادامه شما را تنها با تعدادی از غذاهای عجیب ایران آشنا کنیم که به طور معمول گردشگران خارجی با آن روبرو می شوند. آماده باشید که همراه ما به سرزمین خوش رنگ و لعاب و خوشمزه غذاهای محلی ایران سفر کنید.

گوشت و لوبیا اصفهانی

پوره حریر بادام یکی از انواع دیگر پوره است که از مواد تشکیل دهنده ای مانند آرد برنج، شیر، عسل، شکر و پودر بادام تشکیل شده است. حتما از این پوره ها که از انواع غذای گیاهی ایرانی خوشمزه هستند، همیشه مصرف کرده اید. یکی از انواع غذای گیاهی ایرانی، باقالی قاتق رشتی است که در استان گیلان و شمال ایران بسیاری از افراد آن را مصرف می کنند. این غذا بسیار خوشمزه است و می تواند بهترین غذای گیاهی ایرانی نیز شمرده شود. این غذای گیاهی ایرانی را باید با استفاده از سیرتازه، شوید و روغن کنجد تهیه کنید و سپس مانند خورشت بر روی برنج بریزید. به این ترتیب خواهید دید که آموزش پخت غذای گیاهی ایرانی باقالی قاتق رشتی ساده است و از خوردن آن لذت خواهید برد.

جاهای دیدنی غرب مازندران ؛ معرفی زیباترین جاذبه های گردشگری

سمک مشوی از غذاهای سنتی کیش، معمولا تند است و برای علاقه مندان به غذاهای عربی نیز طعم جذابی خواهد داشت. غذاهای سنتی کیش، طعم هایی به یاد ماندنی هستند که سفر شما به کیش را لذت بخش تر می کند. علاوه بر جلوه لوکس کیش، این جزیره از فرهنگی غنی برخوردار است که غذاهای محلی و خوشمزه آن بخشی از آن هستند. اگر می خواهید به کیش سفر کنید و سراغ غذاهای محلی در کیش را می گیرید و می خواهید با بهترین رستوران های کیش آشنا شوید این مقاله از وبلاگ رسپینا را از دست ندهید. با این حال شاید در بعضی مواقع شرایط سفر مهیا نباشد؛ در این زمان بهترین راه حل، پختن معروف ترین غذاهای آن ناحیه در خانه است. حتما از اطرافیان تان شنیده اید که مناطق شمالی کشور مثل گیلان، مازندران و گلستان لذیذ ترین دستور پخت ها و شیوه های آشپزی را دارند.

معرفی بهترین رستوران های شیراز

زیرا می توانید به دلخواه از گوشت سفید مرغ یا بوقلمون و یا گوشت قرمز استفاده کنید. کشک بادمجان در اکثر مناطق ایران تهیه می شود و طرفداران خاص خود را دارد. در زنجان به دلیل اینکه کشک بادمجان را با بادمجان فراوان، کشک، گردو و گوشت چرخ کرده می پزند، طعم فوق العاده ای دارد و حتماً باید آن را امتحان کنید.