
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
بهترین غذاهای دنیا مال کدام کشور است؟10غذای برتر جهان
بهترین غذاهای دنیا مال کدام کشور است؟10غذای برتر جهان
«میرزا قاسمی» در اصل غذای اصیل شمالی هاست و برای درست کردن آن به عنوان یک شام ارزان به مواد ساده ای نیاز دارید. شاید برایتان جالب باشد که بدانید میرزا قاسمی غذای ابتکاری «محمد قاسم خان» والی گیلان در زمان ناصرالدین شاه قاجار بود. او که عاشق آشپزی و ترکیب مواد غذایی با یکدیگر بود این غذا را ابداع کرد و به همین دلیل چنین نامی برای این غذا انتخاب شده است. می توانید طرز تهیه میرزا قاسمی شمالی و فوت و فن های خوشمزه شدن آن را در این مقاله بخوانید. برای مطالعه مقاله مربوط به طرز تهیه نخود آب به ۲ روش با گوشت و بدون گوشت روی لینک مطلب کلیک کنید. رسم دعوت کردن عزیزان و جمع شدن در کنار هم یکی از آداب و رسوم دیرینه ما ایرانی هاست.
- در این مقاله از مجله کوروش می توانید با طرز تهیه انواع پلو مجلسی برای غذای مهمانی شام و منوی غذای ناهار آشنا شوید.
- شاید این سوال برای شما پیش آید که ته چین را تنها می توان با مرغ و یا گوشت آماده کرد؟ جالب است بدانیم که در پخت ته چین می توان انواع مواد خوراکی خوشمزه را به کار برد.
- مردم محلی مازندران برای تهیه این غذا از ماهی سفید خزری، سبزی های معطر، مغز گردو، رب انار و مقداری نمک و فلفل استفاده می کنند.
بنابراین دو توصیه برای شما داریم؛ نخست اینکه سعی کنید سفرهای زیادی داشته باشید و دیگر اینکه در سفرهایتان غذاهای شهرهای مختلف را حتما امتحان کنید. رونق ماهیگیری، گیاهان و ادویه های مختلف و البته خوش\u200eسلیقگی، عواملی هستند که باعث می شود خوزستانی ها هم غذاهای خوشمزه ای داشته باشند. اگر به استان خوزستان سفر کردید، از غذاهای آنها نوش جان کنید و لذت ببرید.
کباب کوبیده مرغ
مواد اولیه ای که در تهیه این غذا به کار برده می شود شامل بادمجان، روغن، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه می باشد. این غذا با بوی مطبوعی که دارد بسیار اشتها برانگیز است و روش پخت بسیار آسانی دارد. «کباب لا پلو» یکی از انواع پلو مخلوط مجلسی برای مهمانی است که نه تنها ظاهر جذابی دارد، بلکه به دلیل لایه لایه بودن برنج طعم فوق العاده لذیذ و خوشمزه ای دارد. برای درست کردن این غذای خوشمزه باید گوشت و مرغ را داخل برنج قرار دهید و با ترکیبی از زعفران، پیاز، گوجه فرنگی، پودر زیره و سماق به آن عطر و طعم ببخشید. مراحل طرز تهیه کباب لا پلو و فوت و فن های آن را در لینک مطلب بخوانید. در میان انواع غذا با تخم مرغ، املت یکی از اصلی ترین غذاهای ساده و سریع به شمار می آید.
طرز تهیه باسلوق
این غذا علاوه بر پرطرفدارترین غذا ایرانی، غذایی مخصوص نذری نیز شناخته می شود. به دلیل اینکه در مراسمات مختلف قیمه نذری می دهند در ذهن ها به این شکل نقش بسته است. این غذای خوشمزه با لپه، رب، لیمو عمانی، پیاز و خرد گوشت قرمز و ریز شده تهیه می شود و دلیل اصلی نامگذاری این خورش نیز گوشت های به اصطلاح قیمه شده آن می باشد.
معمولا اسم غذاهای ایرانی بر اساس موادی که در طرز پخت انواع غذای ایرانی به کار می رود، انتخاب می شوند. بعضی از غذاها هم بومی یک شهر یا منطقه هستند و با سبزیجات بومی آن منطقه درست می شوند و نام مواد به کار رفته در این غذاها، روی آنها گذاشته می شود. در لیست غذا ایرانی، «رشته پلو» تقریبا در همه شهرها تهیه می شود. در طرز تهیه رشته پلو از برنج به همراه رشته پلویی استفاده می شود. رشته پلو را می توانید با سینه مرغ، گوشت قرمز یا گوشت چرخ کرده ترکیب کنید.