
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
بهترین غذاهای ایرانی برای عاشقان غذاهای سنتی ایران دیجی کالا مگ
بهترین غذاهای ایرانی برای عاشقان غذاهای سنتی ایران دیجی کالا مگ
از ترکیب گوشت قلقلی، رب انار و نعناع خشک درست شده و به عنوان یک ناهار نیم ساعته ممتاز است. باقلوا یکی از اصیل ترین و لذیذترین شیرینی های یزد است که احتمالاً اگر گذرتان به این شهر افتاده باشد، حتماً طعم دلچسب آن را امتحان کرده اید. اما یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین نوع باقلوا یزدی حاج خلیفه است که طرفداران زیادی در این شهر دارد و آوازه شهرت آن در کل کشور پیچیده است. در قزوین هم سه نوع باقلوا با نام های باقلوا سه رنگ یا پرچمی، باقلوا لوزی و باقلوا پیچ درست می شود که معروف ترین آن، همان باقلوا پرچمی و مهم ترین سوغات این استان به شمار می رود. برای خواندن مراحل طرز تهیه باقلوا روی لینک مقاله کلیک کنید.
- اینجا می توانید به نخود باقالای جنوبی اضافه کنید و با هم در مخلوط کن بریزید.
- بعد از اینکه سبزی ها و خوبی ساطوری شد باید به همراه زرشک و گردو مخلوط شود و تخم مرغ نیز به مایه شما اضافه گردد.
- وقتی رب سرخ شد و بوی خامی آن گرفته شد، پیازهای تفت داده شده را به همراه یک حبه سیر رنده شده به رب اضافه کنید و به تفت دادن این ترکیب ادامه دهید.
- خورشت فسنجان نام خود را به عنوان یکی از غذاهای محبوب جهان ثبت کرده است.
- اهالی مختلف ایران کله جوش را به سبک های مختلف و با سبزیجات مختلف درست می کنند که البته پایه و اساس همه ی آن ها یکی است.
- پس از اینکه آب خورشت جوش آمد شعله گاز را کم کرده و می گذارید خورشت به مدت حدود 4 ساعت پخته شود.
فرآیند تولید قرمه سبزی با قرمه کردن گوشت آغاز شد و در طی قرن ها، افزودنی های خوش طعم دیگر مثل سبزی قورمه و چاشنی های ترشی با این خورش هم نشین شدند. به همین خاطر از قدیم آن را به روش های خاصی (خشک کردن، نمک سود کردن و البته قرمه کردن) نگهداری می کردند. این روش هنوز هم در بسیاری از نقاط کشور و به ویژه در میان عشایر و روستاییان کاربرد دارد. در جنوب ایران بخاطر کم تر بودن عرض جغرافیایی و نبود رشته کوه ها، آب و هوا گرم است. در نتیجه فصل مصرف مواد تازه کوتاه است و تنوع غذایی چندان زیاد نیست.
طرز تهیه غذای فوری با سبزیجات
پیتزا ناپل یکی از بهترین رستوران های شیراز با منویی متنوع از پیتزاهای ایتالیایی و سالاد است. اگر طرفدار پیتزاهای نازک با طرز تهیه ایتالیایی هستید، این رستوران را به شما پیشنهاد می کنیم. ناپل در شیراز ۳ شعبه دارد که از هر جای شهر به راحتی بتوانید به آن برسید. این رستوران یکی از معروف ترین و بهترین رستوران های شیراز است. برنتین یکی از رستوران هایی است که دکوراسیون و نمای بسیار جالب توجهی دارد. منوی آن متنوع است و کیفیت غذاها بسیار خوب و مشتری پسند است.
مواد لازم طرز تهیه باقلوا پرچمی قزوین
از آن جایی که خورشت قورمه سبزی سال های سال است بین ما ایرانی ها تهیه و دستور آن سینه به سینه و نسل به نسل منتقل می شود. اصلا به نظر من یکی از دلخوشی های زندگی این است که خانه ات پر از عطر دلنشین قورمه سبزی شود و برای آماده شدنش لحظه شماری کنی. هوئه دوک یا هوتوک (Hotteok) به عنوان ورژن شیرین تر پنکیک های غربی شناخته می شود و یکی از خوراکی های کره ای محبوب، خصوصا در فصل زمستان است.
کوفته ریزه
نان سنگک – نان لواش – نان بربری و … همگی از نان های خاص ما ایرانی ها هستند که واقعا بسیار خوشمزه و خوش طعم هستند. تفاوت در طعم ماهی ها و شکل متنوع در طبخ باعث شده است که در آشپزی دریایی ایرانیان نیز متمایز از دیگران بوده باشند. خوراک ها در همه جای دنیا طرفدار دارد و از قدیم طبخ می شده اند. اما باید بدانید این کباب در گذشته با کمی تغییر و نام کباب دیگی مهمان سفره های ما ایرانیان بوده است. عدس پلو علاوه بر اینکه از پلوهای محبوب در میان ایرانیان است، به عنوان یک غذای مناسبتی نیز محسوب می شود که به در مناسبت های خاص به عنوان نذری پخش می شود. شامی کباب یک غذای خوش خوراک و بسیار ترد می باشد که در کمتر از یک ساعت می توان آن را آماده و برای یک وعده غذایی مصرف نمود.