بهترین طرز تهیه انواع غذاهای محلی + مواد لازم دکور پلاس
انتشار: آبان 04، 1400
بروزرسانی: 29 خرداد 1404

بهترین طرز تهیه انواع غذاهای محلی + مواد لازم دکور پلاس

بهترین طرز تهیه انواع غذاهای محلی + مواد لازم دکور پلاس

زندیه شامل چندین بخش است که در تمام بخش های آن امکانات رفاهی در اختیار شما قرار دارد. یکی از بخش های مهم مجموعه زندیه، چایخانه و دیزی سرای حمام وکیل است. اگر هنگام بازدید از این مجموعه خسته شدید یا قصد میل کردن غذا داشتید، می توانید به دیزی سرای حمام وکیل مراجعه کنید. البته گاهی اوقات این رستوران به قدری شلوغ است که برای صرف کردن غذا در آن جا باید از چندین روز قبل میز رزرو کنید. هر شب موسیقی زنده در این مجموعه برای مشتریان اجرا می شود که فضای آن را دلنشین تر کرده است.

  • این غذا بیشتر برای روز های خنک سال پخت می شود که روش تهیه و پخت و پز آن تا حدودی به روش پخت دمپختک شبیه است.
  • کرفون دارای ساحل زیبا و ماسه ای است که سالانه توانسته مسافران و گردشگران بسیاری به خود جذب کند.
  • این نان خوشمزه یک دسر دل چسب یا یک میان وعده لذیذ است که می توانید با یک فنجان چای میل کنید.
  • این غذاها، جاذبه های هستند که هر گردشگری را به سمت رستوران ها و مردم محالی آنجا جذب می کند.
  • البته در شهرهای دیگر مازندران هم پخته می شود اما برای این که به خوش طعم ترین خورشت بادمجان کباب مازندرانی برسید باید خودتان را به یکی از رستوران های رامسر مراجعه کنید.
  • در طبخ این غذا از هیچ نوع گوشتی استفاده نمی شود، بنابراین اگر عاشق سبزیجات و غذاهای کمی ملس هستید، حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

بعد از پخته شدن کامل مواد مانند حلیم آن را کوبیده و له می کنند. این غذا هم مانند سایر غذاهای محلی اصفهان، با نان سرو می شود. یخنی لوبیا که در گویش محلی به آن گوشدالوبیا می گویند، یکی دیگر از غذاهای محلی و سنتی اصفهان است و بنا به رسم اصفهانی ها این غذا را در قابلمه های مسی می پزند.

مازندرانی

اما طبخ آن ها به سنتی ترین شکل فقط در شهرهای مرکزی ممکن است. «کلانه» یکی از صبحانه های سنتی در ایران است که می توانید آن را در استان کردستان پیدا کنید. جالب است بدانید که این نان سنتی با آرد، روغن و سبزی پخته می شود و باید آن را با دوغ نوش جان کنید. اگر عاشق طعم های ترش و ملس هستید، خوردن این آش را حتماً به شما پیشنهاد می کنیم. این آش اشتها برانگیز را اغلب در  چهارشنبه سوری درست می کنند و طعمی بهشتی دارد. این غذا مثل آش شله قلمکار است و هر چیزی که فکر کنید در آن ریخته می شود.

کوفته لپه

یکی دیگه از دلایل رایج برای صبحانه نخوردن و نادیده گرفتن اهمیت این وعده غذایی اینه که نمیدونیم چی درست کنیم. توی یه فنجون به کمک ماکروفر میتونید یه املت سالم و لذیذ درست کنید. صبحانه سالم ایرانی شما به سرعت آماده میشه و میتونید در کمترین زمان برید و مشغول کارهای روزانه تون بشید. مافین با موادی مثل تخم مرغ، شیر، اسفناج و کلم بروکلی تهیه میشه و برای صبحانه ایده آله. میتونید برای بچه مدرسه ای ها با نان، کره بادام زمینی و موز لقمه های کوچک درست کنید.

اگر  به این استان سفر کنید و غذاهای سنتی و لذیذ آن را نچشید، سفر کاملی نخواهید داشت. اگر غذاهای محلی مازندران را نمی شناسید، با ما همراه باشید تا برخی از مهم ترین و خوشمزه ترین آنها را با معرفی کامل بشناسید. پلو زعفرانی چابهار یکی از غذاهای خاص و خوشمزه و زیبای چابهار است که در مهمانی ها و رستوران های چابهار سرو می کنند. اما شاید کلمه زیبا برای بیان غذا کمی عجیب باشد؛ ولی خوب این غذا را به روش های خاصی تزئین می کنند که واقعاً زیبا می شود و مهمان را ترغیب به خوردن غذا می کند. شاید یکی از متداول ترین غذاهای محلی مازندران، کئی پلا باشد زیرا کدو حلوایی و برنج هر دو در این منطقه به وفور یافت می شوند. کئی پلا به تنهایی یک وعده غذایی برای ناهار است و می توان آن را با ماست و یا نیمرو سرو کرد.کئی پلا یا کدوپلو یک غذای دیگر مازندرانی است که اندکی در ترکیبات اش می توانید خلاقیت به خرج دهید.