
بروزرسانی: 29 خرداد 1404
آموزش غذاهای فست فود ایرانی و خارجی آموزشگاه آشپزی شیرین بیان
آموزش غذاهای فست فود ایرانی و خارجی آموزشگاه آشپزی شیرین بیان
شاید یکی از دلایل محبوبیت این غذای ایرانی در دنیا، استفاده از مغز آجیل و پوست میوه در آن باشد و طعم عالی آن نیز مزید علت شده تا این غذا جزء محبوب ترین غذاها در دنیا باشد. لازم به ذکر است در برخی از مناطق ایران و مخصوصاً در مناطق مرکزی کشور می توانید آجیل پلو خوشمزه تر و اصیل تری میل کنید. روش پخت این غذا بدین صورت است که ابتدا گوجه و بادمجان سرخ می شود و در ادامه در کنار گوشت تفت داده شده با پیاز، قرار داده شده و پخته می شود. این غذا معمولاً با برنج زعفرانی سرو می شود و درصورتی که فرد نخواهد برنج بخورد می تواند این خورشت خوشمزه را با نان میل کند. مواد تشکیل دهنده این غذا در دستور اصلی، گوشت خروس یا گوشت اردک به همراه گردو، پیاز، رب انار، زعفران و کمی شکر است. البته در بعضی از دستورها از دانه انار ترش نیز در این خورشت استفاده می شود.
- سبزی ماهی، سبزی پلویی و مقداری تمر هندی را به پایز و سیر اضافه کنید.
- این کباب از تکه های گوشت مزه دار شده ی بره تشکیل شده است که با بادمجان کبابی، گوجه و ماست چکیده سرو می شود.
- اگه کمی از این کباب ها رو نوش جان کنی، متوجه میشی که چه طعم خاص و بی نظیری داره.این کباب ها از\xa0 خوشمزه ترین غذاهای ترکیه ای هستند.
- لا به لای این غذا مرغ یا بصورت قطعه قطعه شده یا ریش ریش شده وجود دارد و روی آن ته دیگ طلایی رنگ شکل می گیرد.
- متاسفانه همه این ها هیچ ارتباطی با همینگوی، نویسنده معروف ندارد ولی او با غذاهای مدیترانه ای کاملا همخوانی دارد.
- غذای رویال یک مجموعه کامل و مغذی برای سگ ها با هر نژاد و رده سنی می باشد.
مردم ترکیه معمولاً بالیک اکمک را به همراه سس های محلی در کنار ساحل میل می کنند. دلمه یکی دیگر از غذاهای معروف ترکیه استانبول است که طرفداران زیادی دارد. این غذا معمولاً با استفاده از موادی مانند برنج، گوشت، سبزیجات و به صورت دلمه فلفل و یا دلمه برگ مو تهیه می شود. بد نیست بدانید که در سواحل استانبول و شهرهای ساحلی می توانید دلمه صدف هم پیدا کنید.
غذای خاص و خوشمزه تایلند؛ برنج، برنج، برنج
شهر سعرد را باید خانه غذای ترکی پرد پیلاوی یا همان پرده پلو دانست. ظرفی مبتنی بر برنج که در خمیر آغشته به کره پیچیده شده در کوره پخته می شود و گرم گرم سرو می شود. برش های نازک گوشت دونر را با احترام خاصی روی تکه های نان پیتا تپل قرار داده و در سس گوچه فرنگی تازه غوطه ور می کنند. این غذای ترکی از دال عدس، بلغور ریز، نمک، پایز ریز خرد شده، تره فرنگی، گوجه فرنگی و سس تند فلفل قرمز و گشنیز خرد شده تهیه می شود. نسخه های بیشماری از این میان وعده لذیذ در سراسر ترکیه وجود دارد اما نسخه ی شیره انار ترش (رب انار مایع) و فلفل حلبی آن بسیار محبوب است. کیسیر یکی از غذاهای ترکیه ای است که شباهت زیادی به سالاد تبولی لبنان دارد.
عکس ها و قیمت گران ترین غذاهای دن
غذا یک راه منحصر به فرد برای این است که افراد به یکدیگر نزدیک شوند، تجربه های خوبی ایجاد کنند و یک پیش زمینه خوب در آن ها به وجود بیاید. همانطور که در زبان انگلیسی از کلمات مختلف کل دنیا استفاده می شود؛ در غذاهای آمریکایی هم از طعم های مختلف کل دنیا استفاده می کنند. در اوایل دوران پیدایش آمریکا، روش پخت غذاهای آمریکایی تحت تأثیر اروپایی ها و آمریکایی های بومی بود. کم کم با گسترش فرهنگ ها در آمریکا، سبک پخت غذا به روش مکزیکی و اسپانیایی به فرهنگ معرفی شد. با رشد و پیشرفت کشور و فرصت های بیشتر که در دسترس بودند، مهاجران از نواحی شرقی جهان، طعم ها، مزه ها و سنت های پخت غذا را به شکل های متفاوت وارد آمریکا کردند.
طرز تهیه نودل سبزیجات چینی را برای شما آماده کرده ایم.گیاهخواران این غذا را بیشتر می پسندند. سپس در یک قابلمه روغن را داغ کرده و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید تا سبک شود. سپس به آن ادویه هایی مانند زنجبیل، آناناس، پودر کاری، فلفل قرمز و نمک اضافه کنید و همه را با هم تفت دهید تا بوی خوبی بگیرد.